יום כדור הארץ

croovy

New member
יום כדור הארץ

הבהרה:אני הולך לחרוג באופן חד פעמי ממנהגי ולהדגיש מילה, כי אני חושב שזו מילה שמבחינה מבנית מספיק חשובה להיות מודגשת. אני מבקש שתשכחו שהשתמשתי בהדגשה מיד אחרי קריאת ההודעה והפנמתה.
ההפגנה שתוכננה להיות ברמת השרון בוטלה. מאחר ואנחנו עדיין רוצות\ים להרים פעילות לכבוד היום המקודש הנ"ל, אשמח אם תציעו פעילויות חלופיות. מה שאני וזֹהר חשבנו זה שניים, לבחירתכן\ם: 1. ניקוי חופים. נלך כולנו לחוף כלשהו, וננקה, למרות שרוב הלכלוך הוא בעצם בתוך הים בימים הנוראים הנוכחיים.
או 2. פעילות של כל סניף בנפרד, כדוגמת הפעילות של סניף חיפה\צפון, וכאן צריך רעיונות שלכם וכאלה וגם קצת השקעה וכו'. ניסיתי ליצור קשר עם ארגונים סביבתיים אחרים, כדוגמת פעולה ירוקה, מגמה ירוקה, צלול וחיים וסביבה, אך לשווא. הצלחתי לגבב רק שביב של מידע, על כך שמתקיים משהו בנמל ת"א. הצעות, הערות, הארות, סיום הכיבוש, וכמובן - הודעות נאצה, תתקבלנה בברכה. תודה

croovy

New member
או! משהו שאולי יעניין אתכם יותר

אבל צריך לארגן את זה יותר. אני בעד להצמי את זה לוועידה מלמטה (יעני לפני הוועידה): מתנחלים. חולות ניצנים. ממשלה בדרך לאשר. זנים נכחדים. שואה אקולוגית וכאלה. טוב, שואה אקולוגית זה מוגזם. אבל זה ממש רע לסביבה אם הם יגורו דווקא שם. צריך להרחיב יישובים קיימים וכו'. אז אני מציע שנעשה כזאת הפגנה לפני הוועידה, כי נמאס לי לנסוע יותר מדי לת"א. בבקשה קצת התייחסות!

croovy

New member
*להצמי=להצמיד

אתם תאלצו לסלוח לי על השגיאה, הואיל וישנתי מעט מאוד (אחרי שאתמול הייתי יום שלם במרכז, שלא לציין שבאמצע הוא התחיל להישרף...), ואז גם היום עשיתי בוחן חצי ישן. יש לי טעות, אבל זה בוחן של 5% וזה כימיה אז זה אפילו לא שווה את הדיו שכותבים איתו. ונסעתי לבצפר באופניים (ואח"כ חזרתי) חצי ישן, וגם נהגתי באוטו רבע ישן (בשיעור), ולא התנגשתי ביותר מ-3 אנשים! וגם עשיתי טלפונים כל היום בקשר להפלדה ביום שלישי, לז'נבה במאי, למרות שאני לא תומך בז'נבה, ולדברים סביב הדברים האלה של איכ"ס וכאלה. אז זה הישג מרשים בשביל יום שכזה!

למעלה