~יום ירושלים~

הדרוש13

New member
שאלה בקשר ליום ירושלים!!

אתם יודעים אולי מי מופיע מחר,(יום ירושלים) באיצטדיון טדי
האם זה מויאל? (או אולי סקעת...
)

מאי 406

New member
../images/Emo65.gifיום ירושלים../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

קודם כל ,ירושלמיות שקוראות בשנייה זו את ההודעה פתחו חלון כי יש זיקוקים. ולעניינו: מחר היום הגורלי ואתן ממשיכות לבלבל אותי בענייני ההופעות של הראל! ע"פ המידע שהצלחתי לדלות עד כה- יתקיימו שתי הופעות: בשעה 18.00 בבי"ס רנה-קאסן, ויותר מאוחר בגן סאקר- בשעה 20.00. אז מה אתן דוחפות לי פתאום את "טדי"? מאיפה בא הרעיון?! אל תשגעו אותי עכשיו כי אני גוררת אחריי משלחת מכובדת שגם ככה הולכת להחטיף לי על הסחבת שאני הולכת לעשות להם מחר! אז תחזירו לי תשובה החלטית! תודה וחג שמח!
נ.ב- נגמרו הזיקוקים.

מויאל מופיע ברנא קאסן.... לא שמעתי

על מישהו שמופיע בטדי... אני יודעת שנינט בפסגת זאב שירי בארמון הנציב וסקעת בגוננים...

נ ר ו ש

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דיייייייייייייייי אני לגמרי מבולבלת

מאי 406

New member
או קיי ביררתי לעצמי. תקשיבו../images/Emo26.gif

לפי מה שאומרים ברשמי יש הופעה גם בגן סאקר וגם בשמואל הנביא. אבל אני, כידוע, לא מסתמכת על שמועות אז התקשרתי למוקד 106 ואיזה קול סקסי אמר לי שאין ש-ו-ם הופעות בגן סאקר!! רק מצעדים וכל זה... ושאלתי אותו סתם בשביל הקטע מי מופיע בשמואל הנביא? אז הוא אומר- "הראל סקעת" ואני כזה: "מה?????" והוא עושה: "אה סליחה... הראל מויאל". הקיצר, לפחות הופעה אחת בטוח יש. אפשר לנשום לרווחה.
אה ו.... מחר אוטובוסים חינם אז כדאי לנצל את זה!

את זה אני יודעת אהבלה../images/Emo3.gif

אני צריכה שעה וכתובת מדוייקת
ובכלל לא בטוח שאני אוכל לבוא...

נ ר ו ש

New member
נו, אז תתקשרי למתנ"ס שמה...../images/Emo3.gif

ותבררי
זה מה שאני עשיתי...

מאי 406

New member
לפי מה שאני יודעת...

ההופעה של סקעת במתנ"ס גוננים. קו 18 מגיע.

נ ר ו ש

New member
וייי אוטובוסים חינם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

שווה
והבהלת אותי עם הגן סאקר... חחח

נ ר ו ש

New member
באיזו שעה יש בגן סאקר

ובאיזו שעה בשמואל הנביא
עוד שניה אני משתגעת פההההה

מאי 406

New member
אני רוצה להבין מי אמר???

איך כולן יודעות שהוא יופיע בגן סאקר בלי שהיו פירסומים בכלל ובלי שבעירייה יידעו מזה?? טוב בכל מקרה רק עכשיו סיימנו את הטקסים בבי"ס אז אני מקווה שאני אגיע בזמן לרנה קאסן (שעה 19.00 נכון?...) ותיידעו אותי אם בכל זאת יש משהו בגן סאקר. צ'או.

למעלה