יום ירושלים

יום ירושלים

חיפשתי ולא מצאתי בקשות לפעילויות בנושא ירושלים. כנראה שכולם מסודרים. אני בכל זאת, הרי מפעילה את הילדים דרך המחשב, אז טרחתי והכנתי מספר דפי מידע ופעיליות בנושא ירושלים באוריינית של בי"ס "צאלים". במאגר הקבצים - ירושלים. במידה ומישהו מעוניין לעבוד עם הכיתה באמצעות הפורומים הרי שניתן לנצל זאת וגם סתם להדפיס ולהגיש בכיתה. אם יש למישהו הארות או הערות או שיפורים בכלל, אשמח לקבל, כפי שציינתי בהתחלה אני עוד "ירוקה" בנושא הכנת דפי פעילות אז ביקורת בונה תתקבל בברכה. חג שמח לכולם, אסנת

Elishabb

New member
היי חווה

בזמנו פתחתי לך עותק של "אורייאנית". מה קורה עם זה ? אם ישנה בעיה בתפעול, צרי איתי קשר. אלישע

כתובת לאורינית

הי חוה, אם תסתכלי על השעה שבה נשלחה ההודעה, תביני את האסטרונאוטיות שלי. רק סיימתי את הכנת הדפים ולפני שאשכח התחברתי לפורום. סליחה. הכתובת היא באורינית, שאני מבינה שאת מכירה - בי"ס צאלים- אילת. אני יכולה לומר שהיום היה לי שיעור נהדר, התלמידים שיתפו פעולה בצורה מפליאה, הם היו מאוד מעוניינים, ונהנו מהשיעור. בי אסנת

כתובת מצורפת , וכל הכבוד אוסנת

היי אוסנת ,כל הכבוד , הפעילויות נהדרות ומקווה שזה בסדר להשתמש בהם גם באלמוג. המשיכי כך.

שימוש בפעילויות

נשמה, לא רק שזה בסדר אלא אני אשמח מאוד אם הם יהיו לכם לעזר ולעניין. כשעובדים כל כך קשה על משהו, הרצון הוא שיהיו כמה שיותר שיוכלו להשתמש בו. להת´ אסנת

michaliran

New member
הפעילות נהדרת וגם המאגר כולו.

אסנת, רציתי לקבל ממך רשמים על אופן הפעלת המאגר שלכם. אהיה יותר ממוקדת- אנו מעונינים להיכנס לתהליך של יצירת קהילה לימודית הממשיכה את הלמידה מחוץ לשעות הלימודים, וגם להפוך אתר האתר הבית-ספרי לבמה קהילתית. רציתי לקבל ממך משוב על השלבים שעברתם אתם בתהליך זה, מאחר שנראה שהתלמידים שלכם אכן מתנסים בלמידה מחוץ לגבולות זמן ומקום. תודה-מיכל

אוריאנית אלמוג

שלום מיכל, אמנם ביקשת תגובה מאוסנת , אבל אשמח לענות לך כי גם לי יש אוריאנית. ראשית ממליצה בחום על יצירת קהילה לומדת. אני נהנית מדרך עבודה ובמיוחד התלמידים. בתחילת התהליך יצרתי קבצי משימות והעליתי אותם לאוריאנית , יצרתי מאגר קישורים שאני חושבת שיענה לדרישות התלמידים והמורים.את העבודה הגדולה עשיתי בבית במשך שעות. בכתה , הילדים נכנסים לאוריאנית ולפי הנחיות שלי פועלים בתוכה. ילדים שלא מסיימים משימה שולחים את הקובץ לפורום , בבית נכנסים לפורום , ממשיכים את המשימה ושולחים בחזרה. במהלך השיעורים הילדים מבקשים לפתוח פורומים בהתאם לצרכים מסויימים. האוריאנית מאוד דינמית , נחו לעבוד בה ואינה מצריכה השקעה מרובה כמו שנדרשת מבניית אתר . נכון שאתר הוא משהו אחר , אבל בתור התחלה דרך עבודה כזו נפלאה. את האוריאנית קיבלנו כמובן מאלישע.את מוזמנת לשוטט בכל חדרי האוריאנית.כדי לצפות במצגות צריך להיעזר בסבלנות. אשמח ענות על עוד שאלות. בהצלחה.

michaliran

New member
אכן הפעילות במאגר מרשימה...

שלום גליה, אני מסכימה איתך שהכנת הפעילויות, המידע והקישורים אורכת שעות, וגם אני "משוגעת לדבר". בבית ספרנו פעלנו עד עכשיו בפעילויות מתוקשבות מוכנות, כדגומת "גלים", או בפעילויות שיצרנו, ועכשיו אני חשה שהגיע הזמן לעלות מדרגה ולנצל גם את האפשרויות לשליחת קבצים הביתה כדי לסיימם בבית, וגם הגיעה השעה ליצור אינטראקציות בפורומים. תודה על הטיפים, מיכל

karin a

New member
יום ירושלים

העליתי קבצים בנושא שערים בירושלים כולל תמונות תחת הכותרת השער החדש... בקבצים שהועלו על ידי משתתפים בהנאה קארין

amr riki

New member
אלישע ../images/Emo56.gif../images/Emo124.gif

אני מחכה לתשובתך . שלחתי לך מסר אישי . ריקי

למעלה