יום ירושלים שמח!
ר רגליים קרות New member 25/5/06 #2 תודה. גם לך! השבוע גיליתי שמותר להתחתן ביום ירושלים, בדומה לל"ג בעומר. מאד הופתעתי.
S shellyland New member 25/5/06 #5 משתדלים להצניע את זה מסיבות פוליטיות, שכן ישנן מדינות שעדיין לא מכירות בירושלים כבירתו המאוחדת של עם ישראל מאז ולתמיד. לא ראית באירויזיון?!
משתדלים להצניע את זה מסיבות פוליטיות, שכן ישנן מדינות שעדיין לא מכירות בירושלים כבירתו המאוחדת של עם ישראל מאז ולתמיד. לא ראית באירויזיון?!
ג גנגי New member 25/5/06 #6 עם איחוד שכזה מוטב לא להתחתן ביום הזה, זה נשמע לי כמו מתכון לגירושין, או לפחות ליחסי-נישואין עם סדין (אדום) באמצע.
עם איחוד שכזה מוטב לא להתחתן ביום הזה, זה נשמע לי כמו מתכון לגירושין, או לפחות ליחסי-נישואין עם סדין (אדום) באמצע.
ש שבולת ירוקת העין New member 25/5/06 #7 שמח שמח../images/Emo104.gif העיר לבשה חג (לא יודעת. טרם יצאתי מהבית) מעלות החום המסתמנות היום לא יעשו טוב לאירועים, אבל מי אנחנו, שעברנו את המצור ב-48 ואת השחרור ב-67, שנישבר. דיווחים בערב (אולי)
שמח שמח../images/Emo104.gif העיר לבשה חג (לא יודעת. טרם יצאתי מהבית) מעלות החום המסתמנות היום לא יעשו טוב לאירועים, אבל מי אנחנו, שעברנו את המצור ב-48 ואת השחרור ב-67, שנישבר. דיווחים בערב (אולי)
ה החטא והשופטת New member 25/5/06 #11 את יודעת אולי מה קורה היום מבחינת פקקים? אני צריכה להגיע מרמת אשכול למרכז העיר בסביבות חמש וחצי ואח"כ בשבע ממרכז העיר לבית הנשיא. מה הסיכויים שלי?
את יודעת אולי מה קורה היום מבחינת פקקים? אני צריכה להגיע מרמת אשכול למרכז העיר בסביבות חמש וחצי ואח"כ בשבע ממרכז העיר לבית הנשיא. מה הסיכויים שלי?
א איזיקו New member 25/5/06 #8 פעם, מזמן מזמן, היו הלויים שרים על גבי המדרגות מזמור תהילים נעים. לכבוד יום ירושלים וחג שבועות הממשמש, נזכיר אותו פה.
פעם, מזמן מזמן, היו הלויים שרים על גבי המדרגות מזמור תהילים נעים. לכבוד יום ירושלים וחג שבועות הממשמש, נזכיר אותו פה.
א אלי ו. New member 25/5/06 #9 והקלטה של העליה להר הבית http://www.isracast.com/Transcripts/060605a_trans.htm