יום ירושלים שמח!

candybox

New member
חי, איזו יצירתיות=]

לבשל, בעלי אוהב, אני לא ממש, כך שהוא מסתדר שם לבד יפה מאוד. לנקות, בעלי לא ממש מוצלח (כן, כן, אני יודעת שהוא מתחמק פשוט מעבודות הבית), אז אני משתדלת. לבחור עיצוב לסלון, זה אחד הקטעים הכי קשים עבורי, שאני לא יכולה להפוך את הבית שלי למה שאני רוצה - אבל אמא שלי מאד משתדלת לתת לי יד חופשית עד כמה שאפשר, כבר עשיתי המון שינויים ואני הולכת לקראת עוד שינוי גדול בקרוב. לחנך את הילדים, לדעתי זה הקטע הכי נורא - סבתא כסבתא היא מפנקת ויש בינינו חילוקי דעות ענקיים, אבל אט אט היא לומדת שאין זה מקומה והיא משתדלת. מה אומר... ההערצה שלך.. הלוואי ובאמת הייתה מגיעה לי, אני נשברת פה לעתים קרובות מאוד, קרובות מדי לדעתי. אבל כרגע, לפחות בשלב זה בחיי קשה לי להפר הבטחות, אני עובדת על זה
תודות

שרה כהן1

New member
תודה על תשובתך

קודם כל כל הכבוד לך שאת שורדת בכל המעברים הללו. אני שונאת חעבור דירה ולמזלי בשני תפקידי השדה הקודמים של בעלי לא עברנו כולנו איתו אלא נשארנו בבית והוא נסע לו למרחקים וחזר פעמיים בשבוע.אני לא אומרת שהסידור הזה היה לי קל ובטח לא לילדים ולבעלי שממש חש רגשות אשם על העניין אך אז זה התאים לנו כך. האמת שהייתי מעדיפה להמשיך כך אך הוא הטיל וטו בנוגע לנסיעות הארוכות והקשות ומלבד זאת הרבה אנשים שהיו בתפקידים בגולן אמרו שזו היתה חוויה לכל המשפחה. אז תודה לך על העצות ושיהיה גם לך בקלות. לאן אתם עוברים בדרום? ביי בנתיים - תמי.

אמאבולי

New member
גם לדעתי זו יכולה להיות חוויה!

בני כמה הילדים? אנחנו הצבנו לעצמנו גבול- שכאשר הגדולה תתחיל כיתה א' נפסיק לנדוד. לא יודעת אם נעמוד בזה, נשארו לנו עוד שנתיים למצוא את המקום האולטימטיבי להשתקע בו,אם קיים כזה... עד אז אני באמת בגישה של "ננסה, אין מה להפסיד". כל עוד הילדים בגיל הגן זה נראה לי יותר קל. אח"כ הייתי רוצה גם אני לדעת שאני יכולה להיקשר לבית
, למקום
, לחברים
, לא קל להרגיש ארעי כל החיים. דוקא אצלנו אני זו שיותר חשוב לי הקירבה לבסיס, לאישלי לא אכפת לנסוע. אני מעדיפה שיוכל לקפוץ אם יש לו (במקרה
) שעה פנויה, או שאני צריכה אותו דחוף, אני רוצה לבוא אליו בשבתות שהוא עושה תורנות, ולא לנהוג 3+ שעות לכל כיוון עם ילדה ותינוקת (כמו שעשיתי בשנה האחרונה, ועוד שתי שבתות כאלה לפנינו
). ושאלה- למה הניק שלך הוא שרה כהן אם קוראים לך תמי
?

שרה כהן1

New member
שלום לך אמאבולי

הילדים שלנו גדולים יותר בני 13,9,6,ו-2 וכמובן שזה שונה מאשר במקרה שלך שהילדים עדיין קטנים.בעבר נהגתי לבסיס שלו כשנשאר שם בתורנות שבת והילדים דווקא נהנו מאד מהחוויה. אם אתם מחפשים מקום להשתקע בו אני ממליצה לך על ישוב שנקרא כפר האורנים ליד מודיעין שהוא מאד איכותי וכיפי לילדים ולמבוגרים. יש פורום של הישוב כך שתוכלי להיכנס לשם ולראות במה מדובר ולשאול אותי פרטים אם תרצי לשמוע עוד. הכינוי שלי הוא שרה כהן כי כל דבר אחר שניסיתי היה כבר תפוס. אני יודעת שזה כינוי מפגר אבל לא נורא. לאן אתם עוברים בדרום? אז שבוע טוב שיהיה לך- תמי.

candybox

New member
אוחחח

אייך פספסתי שרשור בוקר טוב! לא יפה מצדי בכלל! סורי, היו קצת חדשות לא כ"כ טובות אתמול והייתי עסוקה כל היום. אני רואה שהסתדרתן יפה מאוד בלעדיי!! ח"ח

למעלה