יום יפן במודיעין

Daria san

New member
יום יפן במודיעין

היי לכולם.... הנה הזמנה שהועברה לחברי אגודת הידידות ישראל -יפן. האירוע פתוח לכולם... אני מצטטת (יותר נכון- "מדביקה"): יום חמישי - 12 ביולי במתחם הרב תחומי (קתדרה מודיעין) בשעות 17:00 – 22:00 במסגרת ארועי עשור לעיר מודיעין חברו יחדיו מיטב האומנים והמרצים לחשוף את רזי תרבות יפן לתושבי מודיעין וסביבתה. זהו הפנינג שכולו חוויה יפנית – שילוב של לימוד, התנסות והנאה אסתטית ביום אחד בעיר מודיעין. נאזין להרצאות מרתקות, נתנסה במגוון פעילויות: נצייר קליגרפיה עם מכחולים ודיו יפנים, נקפל ניירות אוריגאמי, נשחק את משחק ה- GO העתיק ונחווה טכס תה. נצפה במיטב סרטי סרטי האנימציה היפנים ונהנה מתערוכות אומנותיות. את יום יפן נקנח בטכס חגיגי בניחוח יפני בו נהנה משירת מקהלת בנות העפרוני. הפנינג לכל המשפחה. הפעילויות מתאימות לכל הגילאים: ילדים, נוער ומבוגרים. אתם מוזמנים להחשף לתרבות יפן דרך אומנות, משחק, סרטים והרצאות. לפרטים והרשמה: מחלקת תרבות – 08-9264-141 עלות: 10 ₪ לכל פעילות, ניתן להרשם למספר פעילויות. מספר המשתתפים בכל פעילות מוגבל.

Daria san

New member
לי לא שלחו הודעת ביטול... אבל

אני אברר את זה עכשיו. האגודה תמיד מתריעה באיחור תודה!

Daria san

New member
הסתכלתי באתר על עיריית מודיעין...

לא דיברו על ביטול http://www.modiin.muni.il/ (להסתכל תחת "תרבות") יש שם גם תוכנייה מפורטת של כל האירוע

Kiyommi

New member
מישו יודע למה זה דווקא במודיעין?

לא שיש לי התנגדות לזה או משו.. >.> (גרה שם)

GnomeBubble

New member
נראה לי שראיתי באיזשהו אתר

(אול של תא ישראל-מזרח אסיה?) שזה בוטל. לא שבניתי על זה בכל אופן. מודיעין זה לא כל כך רחוק בשבילי, אבל בכל זאת

tzuru

New member
זה יום קצת בעייתי

למי שלא יודע זה יום השנה לפרוץ מלחמת לבנון השניה. באותו יום יש עצרת אמהות בחיפה, אישית למרות אהבתי ליפן, אני מאמין שאושיה זו בחיינו קצת יותר חשובה וחשוב לא לשכוח, ל להפוך לשאננים ולבוא ולתמוך במשפחות. אם יש למישהו קשר עם הקרן, אפשר לבקש מהם אולי לדחות את היום - על אף ההתראה הקצרה. חבל שאף אחד לא שם לב לזה קודם. (ואני ממש לא יוצא בהאשמות!!) בכל מקרה אם לא יבוטל היום יפן הזה ואנשים מתקשים להגיע לחיפה ולמודיעין לא, אז אנא תדאגו לעדכן אותנו ולהעלות תמונות. תודה ותהנו. צור

Tenguy

New member
אם אספיק למסגר את העבודות שלי - אני בא לשם

יש לי שתי עבודות קליגרפיה גדולות שעוד לא הספקתי למסגר.... ואז אני אמור להגיע עם רכב (שעוד לא אירגנתי לי....) למה למה אני דוחה דברים ממש לרגע האחרון ????? (בקטע הזה אני עוד רחוק מן הסטנדרטים היפניים....) ואם אגיע - אני בטח אהיה שם בסדנת הקליגרפיה ואדריך שם כתיבה במכחול ודיו.... ואולי אם pasionaeta תבוא - אעביר גם שיעור בסומי-אה

למעלה