יום טוב

יום טוב

את יום האתמול והלילה בליתי בחוף אכזיב ... הינו קבוצה של חברים עם אוהלים וציוד, שהתארגנו בספונטניות .. העברנו יום ולילה בכייף ,חלק מהגברים נשארו גם היום לדוג ,אבל אני בחרתי לחזור ,עיפה, בגילי כבר קשה לי בלי המקלחת שלי ,והשינה בשק שינה לא נעימה ..שבעתי מ20 שעות הבלויי .. ועכשו אחרי מקלחת הולכת לצלול קצת במיטה ...ואחר כך להתארגן לעוד סופ"ש ... שמחתי לקרא שנסיכתנו שבה הביתה ,מקווה שבראותך תלך ותשתפר . יום נעים רק טוב
טלי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש סוכות

האם מעונינים להפגש בסוכות? האם לארגן לנו מפגש בפסטיבל הסרטים בעכו? מה דעתכם? טלי

פשו שי ת

New member
בוקר טוב טלי

אני אשמח למפגש אבל אחרי החג...בחג עם הילדים.ב``ה נוסעת הערב לחברים להתארח בחג ובחול המועד נטייל בין המשפחה..מאחלת לכולנו חג שמח..חגית

רוזהלי

New member
לנסיכת הכוכב!

שמחתי לקרוא שאת בבית. רפואה שלימה והחלמה מהירה. חג שמח ובריא לכווווווולם

ערב טוב לכולם

ומחר שוב סוף שבוע ש\בת וחג משולב ביחד וההכנות לחג ושבת , השנה החג משתצלב בעיקר בשבתות ומעלה בי דילמה מאחר ואני מעדיפה לא לנסוע בשבת וחג, האם להענות להזמנה של אחי ולבוא לביתו ולנסוע בשבת , או לחגוג לבד את ערב החג ולשמור על השבת אני נוטה לשמור על השבת , אפילו אם אני אהיה ליד השולחן לבד בגלל קדושת השבת תודה לכל המעודדים אותי כל אחד בדרכו ,

ערב טוב

אחרי יום עמוס ..קניות בשוק עכו העתיקה ..וישבה עם חברות על המזח .. בקרתי במרכז המבקרים בעכו אירגנתי כרטיסים ,ובשבת ראשון מוזמנת לכל הרינרים ( החזרות האחרונות של הצגות),מתכננת לעשות מרתון של הצגות ממוצ"ש עד ראשון .אם משהו מתכנן להגיע לפסטיבל ההצגות דברו איתי ... עכשו יוצאת לחברים בבוסתן הגליל לקריוקי קצר ... לילה טוב לכולם טלי

פיקוח נפש

השבת שמר עלינו אלפי שנים אבל ..... להיות בודד בחגי ישראל ,זה לא פחות הרסני ממחלה קשה הוא הורס את נפש האדם ,מקרסם כל פעם ,ובסוף לא נשאר כלום מה נפש אז פיקוח נפש לפעמים דוחה שבת ,ה' יסלח לך ,על בטוח ..... תרגישי טוב ,ותתחילי להנות מהחיים ,כי כל יום שעובר ,לעולם לא יחזור על עצמו חג סוכות שמח ( איש מאמין ,אבל לפעמים יש מצבים לא פשוטים ,שצריך לקבל החלטות )

זו דילמה שמלווה אותי שנים

אני מעדיפה לשמור את השבת אחרת אני שם אבל לא שלמה על המעשה תמיד יש את הספקות שלא שמרתי שבת , הם לא שומרי שבת ואני כן חושבת שהפעם אעדיף להיות בבית ולא לנסוע בשבת

למעלה