יום טוב שנגמר רע .....

black ross

New member
יום טוב שנגמר רע .....

כן כן אני יודעת שאף אחד לא כאן ואני בכלל כותבת לעצמי ..... אבל אני ממש מתגעגעת אל כולם וגם רציתי לשתף אתכם ביום שלי ..... אז ככה הוא התחיל די טוב השיעור הלך חלק הכל היה נחמד קצת התרוצצתי כדי לשנות את המערכת ומדי פעם רצתי לדירה כדי לראות מה שלום נלי ו.... סוף סוף הגעתי לסוף היום הלכתי להוציא את נלי לפני שאני יוצאת לעבודה אני באה כבר ללכת ואני שמה
שאני בלי ה
שלי .... הלכתי לדירה חזרה מנסה לאתר את ה
אך ללא מועיל ועד עכשיו ה
שלי בגדר נעדר ואני ממש עצובה כי זו בעצם הדרך היחידה ליצור איתי קשר... וזהו זה קצת משפיע עלי לרעה ......

mariana

New member
מה שלומך יפה שלי???

אולי יש מצב שתתקשרי לפלאפון שלך? ותשאלי איפה זה נמצא? את יודעת מה חכי אני אתקשר אליו. מה חדש אצלך חוץ מזה??? אל תקחי את זה קשה, אני בטוחה שתמצאי אותו בסופו של דבר.

black ross

New member
איזה כיף לי שאת כאן ../images/Emo25.gif

יו כמה שהתגעגעתי .....
מה שלומך מתוקה הכל בסדר ? בא לך לעדכן אותי קצת ?

mariana

New member
אצלי הכל ישן

בינתיים זורמים על החיים. מה איתך איך הלימודים? עם את בעבודה את יכולה להרים אליי טלפון, אני פשוט בדרך החוצה אז המספר שלי אני אשאיר לך באישי

black ross

New member
../images/Emo13.gif אפשר לנשום לרווחה

וואי אין לכם מושג איזו אבן ירדה לי מה
ה
נמצא!!!

mariana

New member
איזה קטע

ניסיתי להשיג אותך בפלאפון וענה לי איזה בחור כנראה הוא שכן שלך, אז הוא אמר לי שאתם צריכים להיפגש בשעה 8 בערב הוא יתן לך את זה. אמרתי לך שבסופו של דבר זה ימצא טוב מאמי אני חייבת לזוז אוהבת אותך ביי

black ross

New member
רגעעעעעעעע

תשלחי לי את מס´ הטלפוםן שלך שוב אני רוצה לדבר איתך

מיקי 35

New member
שלום מתוקה...

רואה שהיום נגמר רע... אך בעצם נגמר בטוב כי הפלאפון נמצא... נו... אז סוף סוף סטודנטית... שיהיה לך בהצלחה שירן... ואת יודעת כמה אני מתכוון לזה... המון המון

למעלה