יום טוב לכולם...

feelin^lost

New member
גם אני אוהבת...

והיה ממש טוב לשמוע אותך...מקסימה... טוב הבטחתי שאני הולכת לישון...וכעת אקיים ביי ביי אוהבת גיתית

לילה טוב גיתית...

חלומות סוכרזית...ויום עוד יותר טוב מחר. חבל שהפסדתי אותך לטובת המיטה...אבל אין כמו שינה טוב. אוהבת אותך עם חיבוק {} ונשיקת לילה טוב }{ על המצח. אני.

שששש.........

זאת אני עושה רק באמצע הלילה...כשאף אחד לא רואה. מה את מגלה את הסודות הכי כמוסים שלי? ששששששששששש..........ויפה שעה אחת קודם......לכי לישון! עכשיו! ואל תשכחי לעשות PP לפני.

תרנגולת

New member
לאא..

לא רוצה לישון.. רוצה להרגע קצת.. היה לי יום בעעע בביה``ס. את צריכה לנוח, עם סוכר.. פרוותית שכמותך. לישון את בעצמך!

טוב...תשגעי אבל רק קצת...

עד סוף שושלת....את במיטה! מה השעה? כבר ניגמר שושלת! מה את עושה פה? אה....מחכה לפרק הבא בעוד שבוע...הבנתי. טוב תוגי....תשתגעי לך קצת...אבל לא יותר מידיי. בכל זאת...צריך לקרקר בבוקר. וגם אני עוד מעט הולכת...ונותנת לך את השקט האהוב עלייך כל כך. עוד קצת...הרגליים שלי שכחו קודם איך ללכת...ואיך לעמוד. רוצה לעשות להם קורס מזורז? הם הפילו אותי על הקרשים...סליחה- ריצפה. בוגדים... אולי צריך לתת להם התראה מראש. אז קבלו התראה...אתן שם למטה......עוד מעט קמים ולמיטה! נראה אם זה יעבוד.

תרנגולת

New member
זה לא הרגליים..

זה זה שאת לא נותנת להם מתחיל בא` נגמר בל`, באמצע לפי הסדר יש ו` ו-כ`.. מתוקה.. השקט שלי איתך נהדר.. אבל.. תני לגוף שלך קצת שקט..

כבר.......

כבר נותנת לו את השקט שלו...ומקווה שגם אלן יתן לו קצת. אני כל הזמן מעסיקה את עצמי מפחד המחשבות שמאיימות לשגע אותי.

תרנגולת

New member
8-(

תקראי ספרים.. ותאכלי קצת.. תתחזקי.. זה טוב שתשני עכשיו.. :cool: תחלמי חלומות סוכר.. (אל תדאגי, זה רק גרגרים קטנים).

אבל....

אבל אם סוכר אני לא נירדמת! רק עם סוכרזית... כמו שקולה רגילה לא טעימה לי...רגילה לדיאט. טוב....הלכתי לישון....לילה טוב תוגי יקרה שלי...תשני קצת, טוב. צריך לקום מחר....לעבודה ולילדים. בבקשה תעירי אותי בעדינות...אני תמיד כל כך נבהלת וקופצת מהמיטה בפראות. ואז גם המכות הן יותר פראיות....אז נא להתחשב קצת. אוהבת אותך....כל כך אוהבת. ומחכה לרגע בו אוכל למחוץ אותך...מקרוב ולא בשלט רחוק. לילה....חחחחחח.......פפשששששששששששששש........סתאם בצחוק. אלן לא יתן לי להרדם כל כך מהר.

תרנגולת

New member
לילה טוב מאיה שלי.

עכשיו אני פנויה להשתגע לבד.. אז לא עם סוכר.. אבל אני יעיר אותך עם סוכר- ככה לא תרדמי בעבודה! B-) מבטיחה להעיר בעדינות. אוהבבתבתבתבתבתתתת עד רחוק רחוק B-) לילה טוב ושקט.. ושתשני טוב.

תרנגולת

New member
:cool:

את בן אדם מדהים וחכם.. כמו שאמרת. דעה, את לא צריכה להתווכח.. את באמת בן אדם חכם ואינטילגנטי.. ורגיש.. ומדהים.. יפה שאת מקיימת הבטחות ככה לאחות הגדולה :) מקווה שהשינה שקטה.. }{

בניגוד לאפרוחית קטנה ...

שלא מקשיבה להוראות של האחות הגדולה... אבל אני אוהבת אותה גם ככה....לא לגלות לה!

למעלה