הנה החג בעיצומו. ענני המנגל כבר הפכו לסמל החוגגים. כבר לא יוצאים לטבע לטייל. יוצאים למנגל. מעניין לי, מה, כל טונות הבשר הנצלה יורדים לקיבות האוכלים ללא פיתה טריה וטובה? או שהם מקפידים על הדיקטים (סורי, מצות), ואח"כ מתלוננים על השמנת יתר ) יום טוב לכם אנשים...
ממעט המנגלים שיצא לי להיות בהם, בפסחים שונים (בד"כ נמנעת מאירועים מלאי עשן והמון) למדתי, שבהחבא, (או לא) הבשר הנצלה אכן מושם בתוך פיתה טרייה וטובה, כזו שהושגה אצל השכנים....
יצאנו עם אור ראשון(ההודעות הקודמות נכתבו ממחשב נייד) טיילנו במקומות קסומים ...הבוקר בטבע שונה ..והספקנו לטייל לפני שכל המנגלסטים הגיעו נהנתי .. חזרנו לנח ובלילה יוצאת לטיול לילי ,מעין אש לילה , במידה ומזג האוויר יאפשר זאת .