יום טוב טובי לכולם!!!!!!!!
B Bray And Lex Ruls New member 14/2/06 #2 יום מעולה לכולם =]] יום אהבה שמיח ופורח!! *קיבלתי זימון לדוברות צהללל
ד דיייייייייייי New member 14/2/06 #3 =] לכל מי שלבד..אז מהפה שלי לאלוהים שביום האהבה הבא לא נהיה לבד! ויומנעים כפרות=]
J jast New member 15/2/06 #6 הווווו.. זה לא כיף להיות לבד כשרואים את כולם ביחד... לפחות יש לנו אחת את השניה נכון?:]
ד דיייייייייייי New member 15/2/06 #7 נכון,מה היתי עושה בלעדיכן? (כמו שפרנסיה אומרת "קבוצת תמיכה".) בנות אני מתה עליככככככככככככככככככככככן תעשו לי שומרית!!
נכון,מה היתי עושה בלעדיכן? (כמו שפרנסיה אומרת "קבוצת תמיכה".) בנות אני מתה עליככככככככככככככככככככככן תעשו לי שומרית!!
ש שן שן היחידה New member 16/2/06 #10 אני הבאתי זה שלא הבאתי אמ אמממ פרט שולי.... חסרת אחריות שכמותי.... טוב ניראה אולי ביום שני הם יבואו!!!!הזמנתי אותם....
אני הבאתי זה שלא הבאתי אמ אמממ פרט שולי.... חסרת אחריות שכמותי.... טוב ניראה אולי ביום שני הם יבואו!!!!הזמנתי אותם....
ש שן שן היחידה New member 16/2/06 #13 שקט אני מדברת על זה שאני מביאה ביום שני י"א לקן שלי בגלל שהברזתי להם בפעם הקודמת והם הסתכלו בכל חור בקן..... אני באה אבל יש מצב שמנאל לא תבוא אבל לא בטוח...
שקט אני מדברת על זה שאני מביאה ביום שני י"א לקן שלי בגלל שהברזתי להם בפעם הקודמת והם הסתכלו בכל חור בקן..... אני באה אבל יש מצב שמנאל לא תבוא אבל לא בטוח...
B Bray And Lex Ruls New member 16/2/06 #14 P=.. למה?? אהה.. הבנתי =].. חחחחחחחחחחחחחחחחח הם יבואו.. למה להם לא לבוא =].. הקן שלכם מגניב ממש שתבוא... היא חמודעע
P=.. למה?? אהה.. הבנתי =].. חחחחחחחחחחחחחחחחח הם יבואו.. למה להם לא לבוא =].. הקן שלכם מגניב ממש שתבוא... היא חמודעע
ש שן שן היחידה New member 16/2/06 #15 אוףף אני ממש עצבנית! הקומונרים החליטו (על דעת עצמם) שקוראים לחדר שבלול.... מה זה שבלול לעזאזל???? אלה דברים שחניכים צריכים להחליט ולא מדריכים!! איכס מחר אני הולכת להוריד את זה
אוףף אני ממש עצבנית! הקומונרים החליטו (על דעת עצמם) שקוראים לחדר שבלול.... מה זה שבלול לעזאזל???? אלה דברים שחניכים צריכים להחליט ולא מדריכים!! איכס מחר אני הולכת להוריד את זה
ד דיייייייייייי New member 16/2/06 #16 שני גמני חושבת שחניכים צריכים להחליט(איזה חדר?)...לאדעת תגידי להם ,למרות ששבלול זה מצחיק..זה עדיף מ"החדר הסגול" חח=] בהצלחה ביום שני עם היא'ניקים..
שני גמני חושבת שחניכים צריכים להחליט(איזה חדר?)...לאדעת תגידי להם ,למרות ששבלול זה מצחיק..זה עדיף מ"החדר הסגול" חח=] בהצלחה ביום שני עם היא'ניקים..
B Bray And Lex Ruls New member 17/2/06 #19 חחחחחח שני איך זה שלא ידתע מקודם.. הם עשו פוסטרים לזה כבר ממזמן
ש שן שן היחידה New member 17/2/06 #20 זה לא היה כזה מזמן... אל תגזימי... אבל זה עדיין שם מעפן ביותר!!!! איכסה