יום טוב ושבוע נעים

emmy5

New member
אבא של בת 15,כל הכבוד ,אתה בדרך הנכונה

רק תזהר ,לא יותר מדי , אתה חייב ,לשתף גם את החברה שלך, היא חייבת להבין ,שיהיו חברות .הרבה דיפלומטיה , הרבה הבנה .אם אתה רוצה שיהיה לך זוגיות טובה ..חייבות לקבל אחד את השנייה .. ככה בונים משפחה בריאה. חוץ מי זה ,הבת 15 יש לה תפקיד להיות אחות ואמא קטנה לשני הילדים הקטנים .. בהצלחה ..דרוש הרבה הרבה סבלנות ,חוכמה והבנה.

קראתי והתרגשתי

הצלחת לרגש אותי עד דמעות , אני שמחה שהנערה קבלה את החום והאהבה מאבא שלה מאחלת לך חיים טובים ותמיד תהיה עטוף ועוטף באהבה הלוואי והייתי זוכה לכזו תמיכה מאבא שלי

לאבא של בת 15

מעניין אך דברים מתגלגלים ... ילדה פנתה בבעיה ממנה ומאביה לא שמענו , אבל ,דברי הילדה הדלקו נורה אצל האבא הזה , אבא לבת 15 ,כל הכבוד לך שאתה מגלה כזאת אמפטיה גדולה לילדך . יחד עם זאת נסה מאחלת לך בהצלחה גם במערכת הזוגית . משימה קשה בפניך , לא קל להיות אבאמא .... בהצלחה טלי נ.ב .נשמח לשמוע עידכונים נוספים .

yamkachol

New member
תודה על העידכון. מאוד מרגש. ../images/Emo168.gif

מאוד משמח לראות כיצד אתם מצליחים להתמודד (בכוח האהבה). שתדעו הרבה זמנים טובים. בהצלחה בדרך החדשה.

יום טוב ושבוע נעים

הבטיחו לנו גשם ,ואכן השמש קצת מסתתרת , ואני עכשו שבתי משחיה בים ...המזוהם .. אבל חיבת לתרגל את הרגל ובמים קל יותר .. ולא שוכחת לברך את נשיאנו שאולי הוא יחזיר הכבוד למוסד הנשיאות בהצלחה שמעון פרס למען כולנו ......... שיהיה לנו שבוע טוב , עם בריאות טובה חברות נהדרת ובשרות טובות

למעלה