יום טוב, דגי דג!

dandanXD

New member
כן.... כך נראה

איזה מתוק יורם היה באיזו מידת הצניעות הוא דיבר....... שאול מזרחי בכתבה תיאר הכי טוב ....יורם בכלל לא מודע לזה שהוא בקיסריה הוא עוצם עיניים ונמצא במקום אחר... כך גם אני הרגשתי שראיתי אותו בהופעה הוא לא רואה כלום מתחבר למוזיקה נטו בגלל זה יש בשירה שלו כל כך הרבה נשמה.......

הם היו מאוד חמודים

שיווקו את עצמם נכון, היו נחמדים מאוד, העלו את נושא קסרייה וזה היה טוב היו כנים וזרמו טוב, עשו עבודה טובה אבל את שומעת הרי רק את יורם (זה מתוך אהבה, אני מבינה) xx love

alwayschen

New member
טוב לא היה בו ><

עקצה אותי נמלה, נחתכה לי הבוהן צילמתי סרט ובנות דפוקות הרסו את הסאונד >< אני עייפה ומחר בבוקר אני עובדת. המשך יום "טוב" לכולם.

סתם יום../images/Emo42.gif

קמתי ב10 כדי ללמוד למתכונת במתמטיקה.
!!!! זה מה שיש לי להגיד. ב1 יצאנו למסעדה לחגוג לאחותי יומולדת כפרה עלייה אבל לא אכלתי כלום כי כאבה לי הבטן מוות
ראיתי שם מישהו שידיד שלי הכיר לי לפני איזה חודשיים, ישראל אחד שכותב שירים ושר ממש יפה ופתאום נפל לי האסימון@! זה ישראל שהלך לאודישנים של כוכב נולד$! חזרנו הבייתה ופתאום נזכרתי שיש לי כלללכךךך הרבה ללמוד וכוסאמא של פרק ב'. אחותי הבכיינית הכריחה אותנו להרים אותה על כיסא וכדי לשכנע אותנו היא קשרה את הבלוני הליום שהבאתי לה לכיסא בטענה שזה יעזור לנו להרים אותה
עד עכשיו לא אכלתי, מאז אתמול בערב.

ליהי54

New member
חרא של יום

הבוקר התחיל על הפנים, התעוררתי מאוחר ולא הספקתי לעשות כמעט כלום. הגעתי לבצפר, ונזכרתי ששחכתי לעשות את העבודה בגאוגרפיה. אז הייתה לי שיחה עם המנהלת, ואני לא יכולה להתקבל למגמת מוזיקה, אז זה אומר שאני נשארתי לצערי הרבה מאוד בגיאוגרפיה, ועוד צריכה ללכת להרחיב 5 יחידות ספרות בבצפר של המפגרים. חזרתי הבייתה, הלכתי למרפאה לקבל את התוצאות של הדיקת דם, ו... יש לי אנמיה
בונא.. החיים שלי דבש...

כמה דברים

אי אפשר למנוע ממך להשתייך למגמה שקיימת אצלכם אלא אם כן את לא עומדת בקריטריונים מסויימים באופן מאוד קיצוני. דבר שני, אנמיה זאת המחלה שהכי קל להתגבר עלייה בייקום, תאכלי ירקות ושאר דברים מלאים בברזל
אגב, יש גם טיפות כאלה של ברזל. יהיה טוב

ליהי54

New member
כן...

אבל כל ההשפעות שלה נוראיות... אחרי כמעט שבוע של סחרחורות והקאות... פתאום נזכרו שיש לי אנמיה...... ואת יודעת, לוקח לכדורים האלה קצת זמן עד שהם מתחילים להשפיע......... רן, אתה חמוד

IkMfNiY

New member
איזה יום גרוע היה לי אתמול ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

חזרתי לצבא
יעל

moshit1

New member
\\\

ימים מעייפיםםםם;; 4 חולצות ביריד המותגים. עוד המבורגר+ מני פאנקייקס בטעם העיר. חוזרת מפאב מגניב.. [עוד 12 יום.... ]

moshit1

New member
משתחרר לי...

[ כבר 11 ] יש שם דוכנים שלא שמתי לב של מי הם.

למעלה