יום טוב! אחרי הכל...

NK The man

New member
יום טוב! אחרי הכל...

(ה"אחרי הכל" מיועד לעצבים שיש לי על הבחור שאני עובד בשבילו...) 1. ליברפול ניצחה! 2. ווין רוני כבש! 3. שער שלא הספיק לאברטון שהפסידה לארסנל! 4. ארסנל ניצחה וחזרה למקום הראשון(מה שהשתיק את ידידנו ויירה לכמה ימים!) 5. ליברפול עברה את אברטון ועכשיו המטרה היא צ'לסי! 6. ריאל ניצחה את דפורטיבו (תחזית ראשונה שלי שהוכחה כצודקת!) 7. ולנסיה וסוסיאדד לא ניצחו ולכן ריאל התייצבה במקום הראשון!!! 8. מכבי ת"א השפילה את הפועל ירושלים! כן ירבו!

העיקר ליברפול ניצחה וארסנל גם....:)

וליבפול עלו למקום חמישי שמעתי גול ענקקקקקק של מרפי .. וברצלונה ניצחה 6:1 את הקבוצה של בניון חח ושמעתי שמועה שאוברמרס עובר לליברפול!!! אגב יש למישהו את סגל נבחרת אנגליה למשחק הבא?

englishfan

New member
מה זו השמחה על תוצאת הכדורסל

המגוכחת 10 בריבוע מול 8 בריבוע (זה נשמע יותר מכובד מאשר "100 מול 64") האם בהדרגה ממשיך להיחשף אופייך המכביסטי?? (ריאל, מכבי ת"א כדורסל)

NK The man

New member
וואי, חשפת אותי...

כאוהד הפועל פ"ת אנחנו ידועים כווינרים שבכל עונה מציבים לעצמינו מטרה ו... משיגים אותה...

Vieira

New member
כן, יום טוב, אבל לא אשתוק...!

1. ליברפול ניצחה ויותר חשוב- לידס הפסידה! יש לי חלום שבמחזור לפני האחרון בהייבורי אנחנו מורידים את לידס לליגה הראשונה... 2. ווין רוני כבש, ג'ילברטו סילבה ופסקל סיגאן תרמו את תרומתם. 3. ניצחנו, בשיניים, אבל כשאתה במשבר (שעדיין לא יצאנו ממנו) אתה צריך לנצח לאוו דווקא עם יכולת גבוהה (למרות שהיו אתמול כמה מהלכים שרק ארסנל יודעת לעשות) אלא עם לב ונחישות, ומזל שהיה את ויירה וברגי המלכים שניצחו לנו את המשחק. אבל לא אשתוק, NK ידידי... למה אתה כל כך רוצה שאני אשתוק? בגלל שאני לא נמצא בפנטזיות כמו שאר האוהדים? גם מהמשחק הזה ראו שמשחק ההגנה שלנו הוא בושה וחרפה, ואם לא נשפר אותו ומהר, אין לנו סיכוי לכלום.

יאלה ארסנל!! אני בעד!!

אני מעדיף את ארסנל מאשר את יונייטיד המסריחים ווירה תאהד אותנו (ליברפול) שבוע הבא במשחק מול יונייטיד! אנד איטס לייייייייייייברפולללל ליברפולללללללל אפ סי!!!

Vieira

New member
אנחנו בברית עד סוף העונה

אתם איתנו למירוץ לאליפות, אנחנו איתכם לעלייה לליגת האלופות (באמת נראה למישהו שאנחנו רוצים את Chelscum בליגת האלופות?). אגב, המשחק של ליברפול מול יונייטד הוא עוד שבועיים, אחרי המשחקים הבינלאומיים.

Vieira

New member
בסופו של דבר מי שיצטרך לנצח

את צ'לסי, יהיו ליברפול- במחזור האחרון בסטמפורד ברידג', כנראה הקרב הישיר על המקום בליגת האלופות. יהיה שמח... לנו את צ'לסי נשאר רק מחר בגביע, ואני לא רואה אותנו יוצאים מסטמפורד ברידג' עם מקום בחצי הגמר מול שפילד יונייטד באולד טראפורד.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

שמיצר המחמיצר סוף סוף עוזב את ליברפוללללל אני כל כך שמח סוף סוףףףףף הגיע הזמן באמת!! הוא שחקן דפוקקקקק קחו גם את הסקי (החמור) שלא כובש שערים בכלל ואת דיאו ואת שים שים שיירו הייצור ואת טראורה הצרפתי הדפוק! ולאט לאט ליברפול תהיה קבוצה חזקה מאוד!

קבל קישור איש.. ותראה..

אני שמח שהוא עוזב כי הוא חרא של שחקן אני לא סובל אותו.. עם יש אוהדי ליברפול שרוצים לדבר יש ללי אייסי ומסנג'ר.. 153598961 [email protected] מרוצה איש?

Shir17

New member
איכככככס איזה ...

איככס איזה אנטיצ'כי אתה

לא נכון ..

דווקה אני מת על מילאן ברוש לדעתי הוא צריך לשחק ולא הסקי :) צכים טובים.. אבל אנגלים עוד יותר :)

NK The man

New member
אז צר לי לומר לך

אבל אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר בנוגע לליברפול!!! הסקי שחקן עצום!!! שמיצר הוא הדבר הכי קרוב בליברפול לקשר שמאלי(חוץ מריסה שמועדף ומובן גם למה, על פני טראורה, שכנראה צריך עוד איזה שנה שנתיים להתבשל, כמגן שמאלי...) השנה בתקופה הלא טובה נוסה הסקי כקשר שמאלי עד שהצרפתי המעצבן(הוייה...) הבין שהסקי משלים את אואן כחלוץ ואז הוא העביר את דיוף לעמדת הקשר הימני וכקשר שמאלי הוא ניסה את כל העולם בערך עד שהוא החליט לשחק עם שלושה דפנסיביים(מרפי, המאן וג'רארד) כשאחד מהם תמיד מכסה את האגף השמאלי... מילאן בארוש הוא בהחלט כישרון אבל הוא לא יכול לשחק בחוד יחד עם אואן בהרכב הנוכחי של ליברפול... אולי בשנה הבאה כן, אם יביאו רכש מתאים לקישור(= שחקנים "קצת" יותר יצירתיים ממה שיש כיום...)

למעלה