יום |חרא|

יום |חרא|

הX מאכיל אותי
(לא וניל ולא מוקה, לצערי) מאז הגישור. אין תקשורת מינימאלית, פשוט אין. והיום זה "היום שלו" ואין לי מושג מה עומד להיות - אם עומד להיות
. אה, וגם יש לי בדיקה כואבת בבית חולים עוד שעה וקצת - גם הבדיקה וגם התוצאות מפחידות שלה אותי לאללה. בדיקה שלא משנה מה יהיה בה התוצאות - לא ממש אפשר לנצח
ובמקום להתמודד עם הפחדים שלי... ובמקום להודיע (ויפה חצי שעה אחת קודם) לבוס שאני יוצאת ממש מוקדם... אני מוצאת את עצמי בוכה פה בעבודה בכי ענק וחסר אונים

טובי66

New member
לאמא בוטנית

אם הייתי יכולה להושיט יד דרך המקלדת, ללטף את שערך ולהרגיע אותך הייתי עושה זאת. לא מגיע לך שתבכי, בכי ענק וחסר אונים תרימי את עינייך לשמיים ותתבונני בשקט...... תגידי תפילה קטנה בלב..... ותאמיני לי שהבכי ייפסק אל תפחדי משום דבר גם לא מהבדיקה שאת הולכת לעשות זכרי שהכל בא מתוכך והכל יוצא מתוכך תהיי רגועה הכל יעבור יחלוף לו רק תדעי שאת זאת השולטת ומבצעת. שולחת לך ים של חיבוקים...... את לא לבד

Bubble Girl 27

New member
אופפ בובי

מבינה את החלק על האקס... זה פתיר אגב..שולחת מאוחר יותר מסר. מאמיש זה מסוג הימים שאומרים לבוס קרה לי משהו אישי שאני חייבת לטפל בו ונוסעים למקום שעושה נעים. אל תבכי אופפפפ

הבוס שלי כבר שכח

את צבע העיניים שלי (כחול, אגב
), ומכיר אותן בגוון אדום (שבא בסט עם אף אדום)
ו"קרה לי משהו אישי" זה בערך תיאור התפקיד שלי בחצי שנה האחרונה...
מזל שהוא, כלומר הבוס, התגלה כאיש גדול, באמת זכיתי
ועכשיו אני ממש מקווה שהוא יוצא הביתה ב12 הדקות הקרובות ואוכל לצאת מוקדם בלי ממש לדסקס את זה...

Bubble Girl 27

New member
מקווה בשבילך ../images/Emo24.gif

עיניים אדומות? עכברונת... יאללה חממי מנועים לקראת שיגור לכיוון הפוך...

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo10.gif

מחזיקה אצבעות שיעבור מהר ובקלות עם תשובות טובות...
המון בריאות

שרשירית

New member
אין לי עיצה טובה יותר חוץ מ

את צריכה להתמודד עם כל הקשים וכל המצבים לבד כאילו אין בן זוג ואין אבא. את תהיי מוכנה לכל מצב שלא יהיה ואל תראי לו שאת מתבאסת אם הוא מגיע או לא. בכל פעם שהוא מבריז או מאחר תעני לו "לי אתה לא צריך לתת דין וחשבון זה זמן שלך עם הילד/ה - תסביר לו למה אתה מאחר או לא מגיע". את תהיי שם תמיד עבור הילד/ה שלך וזה מה שחשוב. אם הוא בוחר לא להגיע זו בעיה שלו, את לא יכולה להכריח אותו. הוא זה שיצטרך להתמודד מול הילד מתי שהוא כשיגדל ועם שאלות שישאל אותו. ולגבי תוצאות הבדיקה - מבחינתי את כבר יצאת מנצחת. את מקסימה, תהיי חזקה עבור הילד/ה שלך ועבורך.

לילי301

New member
../images/Emo201.gif

הבריאות שלך חשובה יותר מכל, לכן חישבי רק עליה. בהצלחה בבדיקה.

ליאהה

New member
וואו אין מילים

שימי את האקס בצד עכשיו. תנסי להקיף את עצמך באנשים טובים
וגם

3 שרונית

New member
הכי חשוב הבריאות

כל השאר יסתדר , העיקר שתרגישי טוב ותהיי חזקה בשביל עצמך ובשביל הילדים שלך.

אוי מותק ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת כבר אחרי מנוחה בבית, ושאת מרגישה קצת יותר טוב.

tintong

New member
אמא נשמה..

אני מקווה שכרגע את ברגיעה ......והתוצאות היו לשביעות רצונך ... האמת ...לדעתי תיתרכזי יותר בעצמך ...פיזית נפשית בריאותית......צאי לחברים...משפחה...לאלו שאוהבים אותך ... שיוכלו להעניק לך קצת אנרגיות.....חמימות ... הבנתי שאת מהצפון.......אם לא הקוררררררר ברררררר הזה.. אני מכיר פה לפחות אחת או שתיים ......שהיתה מצטרפת אלי.....להזמין אותך לחברותה של
ו
שוקולד חמה יאמי יאמי...רק כדי להנעים לך ...לשפר את הרגשתך... ולחמם לך את ה

למעלה