יום חמישי...

יום חמישי...

ולי מתבשל חשק.. לפאב..בירב..וסתלבט על הפאב.. להשתיק אותו בהליכה של שעה...או לתת לו לחיות עוד קצת.. ואולי..

childman1

New member
ולי אמרו לאחרונה

שרק הזקנים עדיין אמרים פאב וכל השאר קוראים לזה בר

ואני אומרת

זה לא משנה איך קוראים לזה.. ולא מה יחשבו על זה.. משנה..מה אני עושה עם זה..

ואני אוסיף...

לא רק חשוב מה את עושה עם "זה" גם חשוב איפה בבר את עושה את "זה" עם "זה"... (ממליץ על השירותים מאחור...)

יערית

New member
יום חמישי

זה כבר עומד על כמעט 40,000 ככה ספרתי היום,מעניין איך יתגמלו אותי על כך
יום חמישי שבו חשבתי לעצמי,איך הזמן טס כשאוהבים את העבודה. הבשרים לשבת מופשרים ומחר הדגים:)) פאב ,סתלבט ,אוףףףףףף גם אני רוצה

הגינס

החבר הכי צמוד שלי.. רומז לי בדרכו העדינה..אבל הבטוחה.. שאם לא אקשיב..ואתאים את עצמי למידותיו.. הוא יכריז על פסק זמן..ופרדה זמנית. מה הוא חושב לעצמו..שהוא גבר?

d a n i e l s 5

New member
מחייכת....

על קורות אותך ומהגבר הזה שלך (ראה ערך הג'ינס) קראתי כבר ביום הראשון שלי בפורום הזה.....(זה היה מזמןןןןןןןןןןןןןןןןן) ולמה אני מחייכת.....כי פתאום נזכרתי שאף פעם לא ראיתי אותך בג'ינס.... וראיתי אותך לפחות פעם או פעמיים בחיי.... סתם משתפת במחשבה שעלתה לי :)))) ולגבי החבר הזה ....לא אוהבת אולטימטום בשום צורה ומאף אחד :)

ענק..

המרפי'ס.. כבר זה זמן לא מעט מאז שנפתח..מתחמשמק לי ללכת אליו.. הערב ביקרתי לו..יפה הוא..יפה לאוזן המוזיקה..נעימה לה האוירה של להיות בפאב... נעים עד למאוד..החיוך שיוצא לו מפניו..נעים מאוד העדינות שבו...כלכך שונה מתדמית האיש עם השרשר על הצוואר.. ואני.. שכבר כמה זמן מנסה ללמד את עצמי..להנות מהרגע באותו רגע... נהנתי.. ותוך כדי טפטוף בין סיטואציות ומצבים הנאות ומציאות של חיים.. בטיפשותי הלא חכמה..נכנסתי הביתה..ופתחתי את תיבת הדואר.. מעטפה אחת..חיכתה שם..שכבר מודיעה לי..שמלחמה חדשה בפתח.. אז הנחתי אותה על השולחן..וטיפטפתי בחזרה לזכרוני את מבטו המחייך.. כל עוד יכולה להנות ממנו.. מחר שישי..שבת זמן לנוח.

למעלה