יום חמישי..

שולחת לך ../images/Emo39.gif ו../images/Emo24.gif

לושית1

New member
את יודעת..

הדבר היחיד שאני חוששת, הוא מהחוסר ידיעה של מה שהולך לקרוא שם. מההשפלה של אלה, שדרכי לא תדרוך יותר במקומות האלה יותר. אני כבר קרוב לשנתיים מחוץ לביץ, טוב לי לגמרי.. אבל זה הקץ הזה, כשהוא מגיע, עדיין קיים החשש . תודה חביבה!

ש י ר ה 42

New member
../images/Emo50.gif

התחושה של מה שקורה שחדר הגיטין היא אינדיבידואלית. נסי לקחת בקלות את ה"טקס" הזה. עניין של דקות ואת אחרי זה. אצלי הרגשות היו מעורבים ברגע שה X אמור היה לגרש אותי (למרות שאני גירשתי אותו בפועל
). אבל החלק שלי אישית היה קשה...... הן השעות שאחרי. המון בהצלחה לך

ש י ר ה 42

New member
בעצם הטקס

הייתה תחושה מוזרה, אולי כמו הפנמה שהכל נגמר, נסגרת דלת, תפתחנה חדשות. כשיצאנו משם וכל אחד פנה לדרכו, היה לי קשה. הרגשה של עצב אבל עם אופיטימיות, עם מבט אל המחר, עם המון כח. והידיעה שמאותה נקודה יצאתי למלחמת השרדות עבור ילדתי ועבורי בכל מאודי, וכלום לא ימנע ממני לעמוד על הרגליים, למרות הקשיים שבדרך. בהצלחה

את חושבת שלמרות העובדה שאת

מחוץ לבית כבר שנתיים פתאום ביום הזה תרגישי אחרת? מן סוף סופי שכזה???

לושית1

New member
יחי ההבדל הגדול...

אבל, זה כמו שמישהו חולה במחלה סופנית והסוף ידוע לכולם מראש. וכשזה מגיע זה עדיין קשה וכואב. מאז שעזבתי את הבית עם ילדי, הרוגע והשלווה ניכרים על פני כולם. לי עצמי טוב מאוד ואני מאושרת. אף פעם ולו לרגע אחד חשבתי ליפול או להתרסק, שמי כמונו יודעים שזה קל מאוד להגיע לשם. אז שיהיה לי בהצלחה, ואני בטוחה שנעביר את היום הזה בקפה שלפני ואחרי... ותודה לכל המברכים, בהחלט מחמם את ליבי

פועמת

New member
מזל טוב...../images/Emo20.gif

ובהצלחה בהמשך הדרך
כאחת שלפני חודש רק התגרשה, אין בטקס השפלה כמו שגם אני חשבתי לפני.. והקבץ' בלב מוכר, משו ב"סופי" הזה, במחשבה שלאחר הצעד הזה אין חזרה, מפחיד למרות שהיו ועדיין יהיו מקרים של "לחזור", אבל כן, יש משו בטקס הזה שגורם לך להבין ולהרגיש שזהו, זה נגמר..

למעלה