*ימי=יום X:
נ נמש164 New member 27/2/09 #20 גמני קיבלתי צו ראשון!../images/Emo2.gif הכי מוקדם שראיתי שיש ב- 3.5 ועוד על המתכונת באנגלית!
א אחת שתדבר הרבה New member 27/2/09 #22 גם אני קיבלתי צו../images/Emo9.gif 11.5 תל השומר יום אחרי החברה הכי טובה שלי. מזל נאחס .
ה הניק הזה תפוס New member 27/2/09 #26 מההה לא הוגןןן את כבר הבנאדם השלישי שאני מכירה שקיבל ל11.5 ורק אני לבד ב7.5
א אחת שתדבר הרבה New member 28/2/09 #27 תעבירי../images/Emo9.gif זה ממש לא בעיה אח שלי לא יכל להגיע לצו בתאריך שנתנו לו, אז הוא התקשר לשם ואמרו לו לבחור תאריך, הוא אמר תאריך שחבר שלו נסע בו, שזה היה ממש כמה ימים אחריו, ואמרו לו שאין בעיה ורק שלחו לו משהו במייל. בקשר לנסיעות, בגללש הכרטיס עם תאריך, הוא שילם והצבא החזיר לו כסף.
תעבירי../images/Emo9.gif זה ממש לא בעיה אח שלי לא יכל להגיע לצו בתאריך שנתנו לו, אז הוא התקשר לשם ואמרו לו לבחור תאריך, הוא אמר תאריך שחבר שלו נסע בו, שזה היה ממש כמה ימים אחריו, ואמרו לו שאין בעיה ורק שלחו לו משהו במייל. בקשר לנסיעות, בגללש הכרטיס עם תאריך, הוא שילם והצבא החזיר לו כסף.
ה ההיא של הים New member 27/2/09 #24 גם אני קיבלתי צו 9.7., כאילו - מה? טמבלים ננסה להקדים את הכאב ראש