יום חמישי!

LOLI152

New member
יום חמישי!

חצי יום הולדת לאנוכי!
יום נחמד, מבוזבז משהו.. ואפילו לא קיבלתי תעודה, כי יש לי מחנכת מפגרת ששמה על הכיתה שלנו זין.. יותר מאוחר על האש עם אהבות חיי! 3> (השכבה בצופים. אפיק אהבת חיי!!3>> )

Rioter

New member
יום נהדרררררררררררר!!!!!!!!!!

ביטול מתמטיקה (המורה שלחה לי מייל אתמול
). שלוש שעות. התחלנו ב-11... ועוד היה בוקר כיפי כזה... אני ואבא שלי ארגנו הפתעה לסבתא שנורא התרגשה וזה וזה. המבחן באקסס הלך מעולה, אני בין היחידים שהצליחו הכל |שוויצרית| ורק אתמול למדתי את החומר בפעם הראשונה... (זה היה וואחד מרתון מתיש, אבל משתלם ביותר!). יום קליל, מצחיק (נכון שקד?
), ורווי ב-24.
לא צריך יותר.

PoisonSnowFlake

New member
נמאס לי ../images/Emo7.gif

יום ראשון מבחן בכימיה, ועד שחשבתי שאני מבינה את החומר היום שוב הצלחתי לבהות בלוח כל השיעור ולהרגיש טיפשה
יום שלישי מבחן במתמטיקה, והמורה המפגרת הזאת החליטה לעשות מבחן שלם על טריגו בכל סוגיו (משוואות טריגונוטריות, בעיות קיצון בטריגו בלה בלה בלה), הנושא היחידי שאני באמת לא מצליחה לפתור בו כלום. קיבלתי 86 באנסין מטומטם באנגלית. שונאת אנסינים, שונאת אנגלית !!##$# i wish the world was a fly and i was a giant rolled newspaper. ומי שמזהה לי מאיפה המשפט מקבל צל"ש. ;)

Drenthe

New member
נו מה 86, קורה לפעמים ../images/Emo70.gif

ואם את צריכה עזרה בהכנה למבחן "המתמטי" [ ככה אני אוהב לקרוא לו ] את מוזמנת לכתוב ת'שאלות כאן בפורום ואשמח לעזור באמת
.

LOLI152

New member
יהיה טוב! ../images/Emo6.gif

86 באנסין זה ממש לא ציון רע!! ממש לא.. בהצלחה בשאר המבחנים!

Rioter

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

בטוחה שתצליחי. (מקסימום - אפשר לכתוב את הזהויות בין דפי הדפדפת שאת מביאה איתך למבחן...
)

LOLI152

New member
רצוי אפילו! ../images/Emo6.gif

אצלנו בבצפר אין לנו דפים משלנו- מביאים לנו דפים למבחן. וגם לרוב אסור לנו להחזיק קלמרים... רק עט שחור/כחול, וחומרי עזר (נגיד, מחשבון/מילון.)

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifאצלנו תמיד עם דפים של בצפר, חוץ ממתמטיקה

לא חשבתי על לשים זהויות בין הדפים חחח רעיון טוב

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo6.gif אתם גדולים ../images/Emo51.gif

*וכן, חשבנו על עניין הזהויות בדפדפת, אבל מחלקים לנו דפדפות למבחן בבית ספר. תמיד יש את הדף נוסחאות המשופצר שלי XD*

LOLI152

New member
מכירים את זה..

שאתם יכולים להיות הכי מאושרים בעולם.. להרגיש תותחי-על, חשובים בטירוף, להיות מלאים בגאווה עצמית. השגתם משהו שכבר המון זמן אתם מחכים לו, סוף סוף משהו שנאבקתם עליו מתחיל להסתדר.. ואז בא מישהו, לא סתם מישהו, כי סתם מישהו לא יכול לפגוע בכם, אחד כזה, שהכי חשוב לכם בעולם, וב3 מילים, ולא יותר, בלי להגיד שום דבר ישירות, אולי קצת כן, גורם לכם לרצות לבכות? אבל אתם הרי, יצור בלי רגשות.

למעלה