יום חמישי....

Anni Lupu

New member
יום חמישי....

אני לא מאמינה שכבר 10 בבוקר ואף אחד עוד לא פתח נושא על יום חמישי XD אני נפגשת היום עם חברה שלא ראיתי מאז יתה ד', ומחר נוסעת לתלמונד. יש פה מישהו משם?

Aline In Chains

New member
קמתי לפני איזה חצי שעה:|

כואבות לי כל העצמות בגוף, והראש..ואין לי שמץ למה. לא הלכתי היום לעבודה, במילא יום אחרון..
באיזה 3 ומש'ו מתחילה להתארגן, 4 ומש'ו רכבת-נפגשת עם רותם בעזריאלי יש לנו כמה דברים לעשות..ובערב הולכים למטריסייד
!! מי מהפורום בא אגב להופעה? וסתם כמה דברים אתמול מהעבודה
-איזה אחד שם תמגשים לא במקום הנכון, אז היא באה כולה עצבנית :"תעופווווווו מגשים מפהההה!!1" במקום תעיפו חחח -"הוא מחכה בשר.." במקום לבשר XD

שרון710

New member
כל כך עייפההה../images/Emo10.gif

הלכתי לישון בסביבות 3 וקמתי ב10. למה?~!#@#$ לא מרגישה טוב:(

noyy

New member
יואוווווו לכו לראות וול-E

כ"כ התנגדתי לסרט את זה בייחוד כשראיתי את כל הילדים הקטנים בקופות אבל פאק.. זה כ"כ לא סרט לילדים כזה סרט חמוד ומתוק ומרגש! בייחוד אם רואים אותו עם בנזוג והאולם ריק
מעביר הרבה ביקורת על כולם.. פשוט שווה. וכשהלכתי באמצע לשירותים, ערס אחד פנה אליי ב-"היי, מה קורה?" "הכל בסדר" "וואלה תגידי.. ויש לך במקרה עם מי להיות בסדר?" כזה משפט מפגר.. למה הוא ציפה כבר, שמישהי תגיד לו "ממש לא!! וכמה שבא לי עליך!"

זונע

New member
למה אני עררררררררר

היה לי שיעור נהיגה...הלך ממש פסדר, צריך לשלם עוד פעם אגרה וזה...דיי אני חייב לעבור כברררררררררררר ב-3 יוצא לעבודה(אם אתם בת"א ורואים קוקסינלים עם גופיות של שוק מעצבי העיר...אני אחד מהם) ומשם ישר למטריסייד

מסדר את הבית והולך לעשות הליכה

עם כל הזקנים של כפר סבא חחחח וול יום רגיל שכזה.

סרטן :/

אני חולה ואין לי איך להגיע לקיסריה במוצ"ש להופעה של הכנסייה. איזה כיף.

dcohn

New member
=\\\\\\

נו אמרנו! שיקחו אותך לת"א, תשארי אצלי קצת ואז שיחזירו אותך איתם עד קיסריה...

dcohn

New member
אם תמצאי דרך להגיע ואני אוכל לעזור- תגידי!:]

מיאו 179

New member
אוף איתי

בזמן האחרון אני בקושי הולכת למכון כושר, ולא תמיד זה בגללי, אלא שאין מי שיקח אותי לשם. אבל למרות כל זה שמתי לב שרואים כבר תוצאות :) וגם כן אבא שלי לא עשה לי עד עכשיו את הביטוחים האלה של הרשיון ובגלל זה אני בקושי נוהגת וזה ממש מתסכל! עד שיש לי רשיון אני מפחדת מכל פגיעה קטנה, הא :(

Under the GUN

New member
אחרי שבועיים, הנה אני פה שוב ../images/Emo13.gif

ג'יטלי 2008, היה הכי אדיר בעולם

R o n 2 5 6

New member
וואלה,סבבה

השיפוצניקים אותי ב-8 עם הקדיחות,אז אחרי ניסיון של שעתיים לחזור לישון קפצתי לבריכה.. כשחזרתי כבר אבא היה בבית אז ישר נסענו לסבתא,אכלנו ונשארנו אצלה קצת לישון. עכשיו חזרתי משיעור נהיגה והיה סבבה לגמרי

יום עמוס

אפילו להתקלח מהים לא הספקתי סעאמק עודמט יוצאים ועכשיו אני בהתלבטות אם להתקלח או לדחות את זה אחרי שאני אחזור איפה כצמן שיענה לי או דורין אה ודיברתי עם יפתי ושבוע הבא אני בירולשים
מבקרת אותה שובבבב

בואו נגיד

שמשעמם לא היה לי היום. בקצרה? קמתי מאוחר, ניקיתי את הגדר, הפסקה לאוכל, חזרה לגדר. טיפה מוזיקה, לעבור על קלטות (כן כן
), הכנתי עוגה וסלט טונה, טלוויזיה וזהו.

dcohn

New member
בחולון:]

יום נחמד... הינו עם רומי בקניון ועכשיו אנחנו בבית שלה, הרדמנו אותה כבר והכל... מחר שמיניסטים

למעלה