יום חמישי

LadyFlame123

New member
חייבת להשלים שעות שינה ../images/Emo11.gif

בימים האחרונים אני מרחפת בטירוף בשעות הראשונות. ועוד שניה נרדמת באוטובוס בבוקרXD ועוד היה היום אנגלית על הבוקר. כדור שינה פשוט
אח"כ מבחן במתמט'. יותר טוב מפעם שעברה
פחות לחץ גם. עוד שעתיים שדי ריחפתי והביתה. יש היום יומולדת לילד אחד, אבל אמא כבר מחפשת דרכים לרצוח אותי, אז נראה לי אני אוותר. סוףסוף השבוע הזה הולך להגמר. מעייף משו.

יום אחלה ../images/Emo163.gif

צבעתי אתמול לשחור :) כבר לא בלונדינית.. מסתבר שיש לי 5,936.17 ש"ח בבנק בחשבון שסבא וסבתא פתחו לי

אההההה../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif

נמחקה לי תיקיה של 3.42 ג'יגה מהאיטיונז והשיחזור האחרון שעשיתי לא נפתח באייטיונז משום מה.. אוי לא אוף חרא :(:(:(:( מישהו יודע מה עושים?

אוף ישנתי מלא בשיעורים,וכבר היה עדיף לא להכנס

וללכת לעבוד על הדבר הזה באמנות. סתם יום לא מנוצל ומעפן ומחר מבחן ואני לא יודעת כלום אבל לא נורא, סופשבוע. זה רק ילך וישתפר אמן

P i x i e s

New member
I'm so annoyed!! ../images/Emo46.gif

We own 4 computers. 4!!! But every one of them has faults!!! damnit internet isn't working in mine my brother's is locked and he'd never give me the password One laptop doesn't even have internet anymore apparently and this one is from my dad's office so there isn't Hebrew and it's so annoyingggg but the most annoying thing is that it blocks EVERY SINGLE IM software!!!! (icq, messenger and it even recognizes websites of messenger online) I HATE HIS JOB!!!! I'M SO BOREDDDDDD

P i x i e s

New member
איך לעזאזל זה הגיע לפה../images/Emo10.gif

ואי אפשר לשרשר! זה ייזכר לנצח

B a m b o o k

New member
יום מוזר...

בבוקר היה תנ"ך-השלמתי חומר בהיסטוריה
ואז התזמורת המשטרתית באה לבצפר והיה נפלא! היה כ"כ מדהים איך שהם ניגנו. כל ההרמוניה בין הכלים
ואני רוצה סקסופון
ובשביל זה אני צריכה כסף! ואז היה ספרות "צלייייייייייייייייייילצלילצלילצליל שקט
) המורה שלי חופרת והתחשק לי להוריד לה את הטובה על הראש
שעתיים היסטוריה שעתיים מתמטיקה ובחיי שיום אחד אני אהרוג את המורה הזאת. פתאוווום הפילה את כל ההאשמה של הציונים הגרועים עלינו
חצופה. פשוט חצופה. לא רוצה ללמוד איתה יותר, אבל מצד שני אני גם לא רוצה לרדת ל3
מה עושים? אח"כ הלכתי לקניון עם אמא ועוד מעט מסיבה לחברה שלי ובאמצע נחתוך ליומולדת של ידיד

R o n 2 5 6

New member
שהוט יפשטו רגל :|

עושים עדכונים או משהו,אז זה משבש את האינטרנט והטלוויזיה.בתמורה מקבלים סרט אחד מעפן..
שעה ראשונה היה על פולין וניצולי שואה.הייתה מצגת דיי מרגשת.. צרפתית המורה הבריזה.סטלנית.. 3-4 מתמטיקה היה אחלה.אני מתחיל להסתדר עם המשוואות הטריגונומטריות אבל לפעמים יש פשלות.מקווה שבמבחן יהיה בסדר חינוך תעבורתי-בוחן על 83 תמרורים
אנגלית-סתם ליסנינג,ועוד איזה חצי שעה שהיא סיפרה לנו על איזה בולשיט בתנ"כ פשוט מתתי.. עוד מעט משחק קשה נגד ז'לגיריס :S שבוע הבא אני כנראה הולך למשחק עם חברים אם מוכרים בכלל כרטיסים

Aline In Chains

New member
זיינת!

היה לי היום רק מבחן במתמטיקה שהלך סבבה, ובוחן באנגלית. אח"כ ראיתי אבודים.
מחר מבחן בהיסטוריה;[.

חרא יום

סיימתי ללמוד ב-6, כשכבר היה חושך בחוץ. [למרות שבמשך היום היה לי חלון] אני מצוננת לגמרי. ואנשים מעצבנים. ממש.

עאעאעאע הורים מעצבנים!!../images/Emo110.gif

היום התחיל דווקא נורא נחמד.. שעתיים קלאסי על הבוקר.. תמיד מצחיק:] אח"כ שעה היסטוריה שלא כלכך הקשבתי כי עברנו על המבחן.. דיברתי עם שירלי על המבנה שלה.. אח"כ שעה חינוך שבאו בנות מי"ב לספר לנו על פולין.. אח"כ שעתיים תנך שיחקתי עם שירלי לא נפסיק לשיר.. ואז הביתה. יום קצר זה תמיד כיף:] אח"כ הייתי קצת בבית, אכלתי, הכנתי פלקט צוותים ואז יומעבודה. חח אשכרה הייתי שם לבד ואמרתי לכולם מה צריך לעשות!! זה היה ממש מוזר, אבל עשיתי את זה טוב נראלי. כשזה מגיע קשה לא לדעת מה צריך לעשות..ואני גם גאה בעצמי כי אשכרה אפחד לא נכנס לשבט וכולם עבדו!:] ויצאו לנו שלטים ממש יפים וקולים!! חח ודיי חפרתי מספיק. ואז, הגיע הזמן לחזור הביתה, וכולי עייפה וכל מה שבאלי זה להגיע הביתה ולישון [אבל כמובן שצריך להתכונן למתמטיקה..], אבל לאאאאאאא למה שההורים שלי יהיו נחמדים ויסכימו לבוא לקחת אותי?!!? אז חזרתי הביתה ברגל, וזה ממש מעצבן כי הם חושבים שרק הם עובדים קשה ובלהבלה אווווףףףף שיגמר לי כבר המלווה [זה מה שאומרים אחרי שכבר יש רישיון:p] ואני אוכל לגנוב להם תאוטוווווווווו וזהו, סיימתי את החפירה שלי להיום..

Under the GUN

New member
יש לי גידול ביד!!

חזרתי מהאזכרה של סבא שלי, ופתאום אני מגלה שהמרפקים שלי לא שווים כזה.. כמה שעות אחרי זה אני מרגיש שכואב קצת.. מסתכל וקולט גידול מתפתח לו ביד שלי עכשיו זה כבר בגודל בין כדור פינג פונג לכדור טניס כזה.. ועם הזמן זה רק גדול...

NoFaRi1

New member
../images/Emo2.gif אינ מאוד מקווה שהלכת לבדוק את זה

מה אמרו לך שזה ואיך למה וכו'? O:

giraffeeeee

New member
יש לו מים במרפק.

כמו שיש מים בברך וכאלה זה נוצר ממכה איומה נדמה לי.

Under the GUN

New member
חדשות חמות

הזמנו רופאה הביתה, היא אמרה שזה מים במרפק ושצריך ללכת למיון לנקז את זה הלכנו למיון, שם חיכינו לרופא, הוא אמר שצריך רנגן ובדיקת דם איזה אחות מטומטמת עשתה לי בדיקת דם שכאבה אחושילינג (בדיקות דם לא כואבות לי.. הייתה תקופה שעשיתי בשבוע איזה פעמיים), וזה כאב לי יותר מהמרפק אחרי זה הלכנו לרנגטן, לא היה שם אף אחד.. אז חזרנו למיון והם התקשרו להעיר את הזה מהרנטגן עשינו, חזרנו למיון והרופא האידיוט אמר שצריך לחכות עכשיו שעה עד שהבדיקת דם תחזור מהמעבדה בנתיים אני ואמא שלי הלכנו לשתות שוקו בארומה שמחוץ לבה"ח חזרנו, והרופא אמר שזה כלום ושצריך רק לשים משחה פעם ביום כוסאמא שלו, יש לי כדור טניס ביד והוא אומר לשים משחה?!

../images/Emo6.gif

תסלח לי שאני צוחקת, אבל אני מכירה את זה כל כך טוב- שאתה בטוח שיש לך משהו, אתה הולך, שעות על גבי שעות הם מורחים אותך ואז אומרים לך שזה שום דבר. או יותר גרוע מזה- אומרים שהם לא יודעים מזה! (וכן, קרה לי לפחות 3 פעמים).

giraffeeeee

New member
חחחחח מבדר.

לא נורא לפחות היה לך טיול לילי עם אמא. מקסימום אם המשחה לא תעזור תלכו שוב ותתלוננו על הרופא הזה או משהו. חחחחח

למעלה