יום חמישי

בוקרר מעולה [:

בית ספר [תנך ואנגלית] ואז בארבע חרישות עם ידידה לתנך. שיהיה יום מעולה לכולם...

A Broken Myth

New member
../images/Emo9.gif

קמתי ב-9:30, מבחן באנגלית. בית. לילוש כאן
מתמטיקה. מפגש פולין ראשון. ךשדלעחשדגךלחדגלךכ. זהו
. למה מתחפשים??????????????

Snow fairy

New member
וואעעעע

שעתיים אמנות, היה משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היסטוריה אחלה שעתיים מבחן באנגלית, אני חושבת שהלך לי ממש טוב! [מקווה לפחות
] ואז הביתה^^ בערב מפגש פולין:]

זונע

New member
נהגתי באיילון סופסוף../images/Emo99.gif

היה כיף
עוד מעט שיעור מתמטיקה ואחר כך פוקר אני מקווה

זונע

New member
זה לא פקק אם את באה בשעות הנכונות

לא נראלי שבכלל שחררתי את הגז פעם אחת כל הנסיעה שם

Joychik

New member
אורי, זה הדר...

נכון זה אחד החזקים לנהוג על כביש מהיר? את כולך על הילוך חמישי כל הזמן, מישהו נוסע לאט אתה בא וורוםםםם עוקף...!@$><!@$ וואי, זה כזה כיף. >::: בא לי להוציא רישיון.

זונע

New member
חח האמת שלא עקפתי אף אחד

אבל כן...הילוך חמישי זה בן זונה

קררררר לי

נראה לי שיש לי חום או משהו
שלוש שעות ראשונות מחשבים, היה סביר. סופסוף הבנתי טיפה את הג'אווה...רק חבל שהבנתי את זה מאוחר מדי
(וואי כמה זמן לא השתמשתי באייקון הזה!!!
) שעה ספורט- היה מבחן מתח, הצלחתי לפחות לעבור
שעתיים תנ"ך- חפירה ושעמום טוטאלי. חוץ מהקטעים המצחיקים
שעה ספרות- היה ממש משעמם, עשינו עוד שאלת בגרות כזאת. עוד כמה שאלות כאלה, בוחן, ואז סיימנו אנטיגונה!!! סופסוף
עכשיו אני בבית, אוכל, שיעורים מאתמול כדי שלא ישאר לסופ"ש, ובחמש וחצי לקניון למרות שהכי אין לי כוח, אבל אני חייבת דברים לטיול.

טוב,

יכול להיות שהקניון מתבטל.... נו מה, אני אלך לבד לקניות? זה מבאס.....החברה שהייתה אמורה לבוא איתי, חטפה היום כדור כדורגל בבטן, ונורא נורא כואב לה אז אין סיכוי שהיא תבוא איתי, ואין לי מאיפה להוציא עכשיו מישהו ללכת איתו

אז בסוף...

כן הלכתי, הגעתי לשם והתקשרתי לחברה אחרת- "תגידי, אני בקניון, בא לך לבוא?" היא באה
קניתי מה שהייתי צריכה, אכלתי צ'יפס ממקדונלדס
וראיתי מלא אנשים שאני מכירה
והשומר כזה מקסים, אני באה להיכנס לקניון בפעם הראשונה, באה להביא לו את התיק והוא אומר לי "עזבי לא צריך, עברי". אחרי זה יצאנו לאיזו חנות, ונכנסנו שוב כי היה לנו קר, אז חברה שלי באה להביא לו את התיק, והוא אומר לה "את איתה? עזבי לא צריך זה בסדר"
היה יחסית נחמד. (אני מרגישה כזאת אהבלה שמגיבה לעצמה
)

שבחיייי אלוהייךךך ציוןןןןןןןןןןןןן

טוב, היה היום הרבה יותר טוב מאתמול עשיתי שיחה קצרה עם אור, עיניינים התבהרו. שעתים ספרות, המשכנו סיפור פשוט. בלומה מעצבנת אותי מרגע לרגע@#$@#$@#$. אכלתי באנגלית, היא העיפה אותי מהכתה ב"ה. ישבתי בקיוסק נהניתי לי. שיעור חופשי, ישבתי עם כמה בנות על תסריט להישרדות שעתיים פיזיקה. אני שונאת לגלות שאני היחידה שלא עשתה שיעורים. ארגגג. ואז סתם התווכחנו כמה אחוזים של בנות יש בבתי ספר חילוניים בפיזיקה. עכשיו הולכים לסיטי סנטר:] אח"כ אני הולכת לביבסיטר ואח"כ משחק. ויש לי תחושה מזה רעה;[

אוי איזה מלכההה הסבתא הזאת

"מתי את מוציאה רישיון כבר?" "לא יודעת סבתא, זה לא תלוי בי, אפילו תיאוריה עוד לא עשיתי" "לא כי רק שתדעי, אני אתן לך את המאזדה שתקמטי אותה קצת"
והיום ראיתי למכירה בעיר אוטו ב-6500 שח! יש לי את הסכום פה ועכשיו! הקטע היחידי זה שהוא אשכרה לאספנים מתחילים, סובארו בת 20

gurke

New member
היה שיעור ג'ודו במקום מתמטיקה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרי סיימנו שליש מהחומר ל07 תוך חודש, ככה שאנחנו והמורה החלטנו לעשות הפסקה והוא עשה לנו אימון ג'ודו שעתיים, במקום! היה כל כך אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!! כשיערי יחזור הבייתה הוא יעלה תמונות, כי יש לו
הממ, קיבלתי 80 במבחן באנגלית, בסביבות ה90 ומשהו בפיזיקה, ובהסטוריה המורה אמרה לי שהלך לי טוב. היום אורפנד!!!!!!!!

dcohn

New member
נמנמנמ:]

הלכתי לבצפר עם הסוודר/סריג/ווסט/איך-שלא-תקראו-לזה החדש... :] סתם יום מעצבן... תכף רויתה באה
כיף כיף כיף! אח"כ יש לי שיעור מתמט'.. וזהו, יום יחסית פנוי... שושן פורים קטן שמח לכולם!
(?)

gurke

New member
היום פורים!

אבל השנה יש שני חודשי אדר כי זו שנה מעוברת, ואת פורים חוגגים בחודש אדר ב'

dcohn

New member
../images/Emo45.gifיפה אמרת גור:] חג שמח../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

למעלה