יום חמישי

R e A

New member
יום חמישי../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני חמשוש בבית
שבוע הבא סוגרים 21=\

thebestdw

New member
אחרי מליארדי שנים שלא כתבתי פה

אני מתתתת מעייפות, עבדתי כל השבוע מהבוקר עד הערב.. וכנראה זה מה שהולך להיות גם שבוע הבא.
בגלל שעות העבודה הרבות אין לי כבר כמעט זמן לחברים שלי שהתגייסו. לא יוצא לי לשלוח להם כמעט הודעות ועד שהם מתקשרים אלי, אני לא יכול לענות כי אני בעבודה. =/
הרבה שעות עבודה= הרבה כסף =)
הכרתי בעבודה המון אנשים מדהימים! פשוט תותחים אחד אחד. אנחנו באופן רשמי הסניף המצחיק ביותר של מקדונלדס בארץ!!!!

גולדיש10

New member
הרשי לי לחלוק עליך, מקדונלדס אשדוד הכי

מצחיקים. אנשים הכי מקסימים, קורעים וכייפים. כל משמרת אני בוכה מרוב צחוק (תיכף סוגרת את הכסף לכרטיס טיסה להודו

phoenixTheGod

New member
....

היה מצחיק בעבודה, לא שזה ממש שונה מכל יום אחר שלי בעבודה.
הצלחתי לתכנן יציאה, ולרוב זה כמעט ולא קורה
הפרסומת החסרת תקאט ב24 שעות, בעמוד 5 פשוט הרגיזה אותי.

S h r i k y

New member
יום חמישי ( כמעט סופשבוע )

נסעתי היום בבוקר לנתניה להביא חולצות " אני לא משתמט " לכל החבר'ה, אני גאה בהם שכולם הזמינו (20 חולצות ).
המזג אוויר הקקה הזה, הייתי צריך לנסוע עם האוטו הישן לעכו להביא את הרישיון נהיגה של אחותי ( שחזר משלילה ), כל העיר מוצפת לגמרי, ערבים נוהגים כמו ערבים, ואני על האוטו המעצבן הזה.
אני וחבר יצאנו לריצת 7 ק''מ בגשם היום.. 5 מעלות בחוץ, רוחות מטורפות, גשם.. ואנחנו רצים בטבע כמו זוג מפגרים. היה כיף
סופשבוע מגיע ואיתו החיילים/הש''שינים... יש יותר עם מי להיות :) סופשבוע נעים לכולם

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קל הפעם ../images/Emo3.gif

למרות שחשבתי שיהיה לא משהו, התגייסתי אתמול והכל עבר ממש חלק ופגשתי אנשים ממש נחמדים. מעבר לזה, כל העולם כתב/התקשר וגם נפגשתי בערב עם מלא אנשים שאני אוהבת (שני
)
הייתי בלחץ בכל השבוע האחרון, ואתמול פשוט הייתה לי נפילת מתח מטורפת כשכבר הגעתי לעזריאלי, וממש רציתי לישון. שבוע לא ישנתי ובשנייה שאני מתיישבת עם חברים - אני מרגישה שהעיניים שלי עומדות להעצם
אה, וגם איזה קטע מסריח עם השומר ברכבת שלא נתן לי לעבור כשהכרטיס לא העביר אותי, כאילו שאני לא אמורה לנסוע בחינם גם ככה

tttttttttt1

New member
הגעת בבוקר ללשכת גיוס בחיפה?

אם כן - כשעלית לאוטובוס היו שם 2 חיילים [על האוטובוס] שביקשו תעודות זהות וסימנו אותך ברשימה שלהם?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מזל טוב על הגיוססס!!!

לאן התגייסת?? ולמה באת ללשכת גיוס? לא אמרו לך להגיע ישר לתחנת רכבת חוף הכרמל?
וטל, מה אתה מטריד אותה??? חחחח כולה התגייסה

ווינגז

New member
דו"צ, טירונות מתנדבים אז נסענו מלשכ"ג ../images/Emo3.gif

(את גם יודעת למה, אני מניחה, אם את זוכרת) לטל יש סיבה "להטריד" אותי, זה בסדר.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אני יודעת למה מה? ../images/Emo12.gif

ואת מתנדבת?
ומגנייבבבב גם אחותי הייתה בדו"צ. איז התפקיד?

למעלה