יום חמישי

יום חמישי ../images/Emo186.gif../images/Emo199.gif

קררררר. היום השישי ללחימה בעזה ולמבצע "עופרת יצוקה"

How I Disappear

New member
יום קצרצר, 2009 !!!

שעה ראשונה ושניה- לשון, היא חילקה את המבחנים וקיבלתי 65 ובגלל שהיא לא יודע לחשב ציון היא טעתה והיא הייתה צריכה להוסיף לכולם אז אני קיבלתי 74 חח עדיין לא ציון כזה טוב אבל בסדר .. שעה שלישית- היסטוריה, יואו היה אחד המצחיקים, ילדה אחת צעקה על המורה שהוא לא יודע להכתיב וזה היה מזה קורעעעעע שעה רביעית וחמישית- פיזיקה, תאוצה יחסית
עוד 4 ימים מבחן !!

hadarinke

New member
קר לי ואני עייפה |סבתא|

הגעתי לבצפםר עם ידיד שלי והמורה לא הגיעה! סווטלה החליטה לחגוג את הסילבסטר ולהבריז לתלמידים ,יום לפני המבחן הגדול![מטמתיקה]. אז הלכנו לידיד שלי, כי אני גרה ממש רחוק יותר, ונרדמתי אצלו עד 11:40 והממזר לא העיר אותי! בכל מקרה לא הפסדתי כלום חשוב...
רועי לא בא היום, הוא החליט להבריז גם, טוב נו, לפחות ניפגש בערב
יום טוב לכולם! שנה חדשה- התחלה חדשה=]

pRimaVeriTaVIV

New member
איזה קורררררררררררררררררררררר

שעתיים ראשונות: היסטוריה. מרדייייייייייים! היא הכתיבה המון ובדרך גם נתנה חומר למבחן וזה מלא חומר
היא אומרת שזה "רק" 15 עמודים (לא בספר) אבל אצל כולם במחברות זה היה יותר מ20
שעה שלישית: אנגלית. פפפ
שעה רביעית: ספורט. בחייאת, תמות. עוד פעם כדורעף
לא שהופתעתי במיוחד... כרגיל ביקשתי ממנו לצאת והוא אמר "מה יהיה? כל שיעור תצא?"
הוא אמר לי לקחת מזרון ולעשות שכיבות סמיכה וכאלה
שעה חמישית: ביולוגיה. מזל שיש ביולוגיה
היא שמה לי במשו"ב (עוד) מחמאת השגים
על השיעור האחרון לפני החופש שעה שישית: אנגלית שוב, החזירה את הבחנים. 92
למרות שהיה סעיף אחד שהיא הורידה לי עליו את כל הנקודות ולדעתי היא הייתה צריכה להוריד לא יותר מחצי שעה שביעית: היה אמור להיות ביוטכנולוגיה, התבטל וגם היום השתחררנו

hadarinke

New member
כל הכבוד על ה92 =]

עקפת אותי ב3 נקודות >< חחח כדורעף זה כיף! הלוואי עלי כדורעףת אצלינו כל שיעור זה לעשות תרגיל עם גלגלונים וזה, וריצות 2500! אבל יש לי פטור מהריצה...הברכיים שלי גוססות |ייבוב|

pRimaVeriTaVIV

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

שונאאאאאאאאאאאא כדורעף
אם את רוצה כדורעף אז בואי לשיעור ספורט של הבנים אצלנו
יש רק כדורעף, נדיר מאוד שיש משהו שהוא לא כדורעף או מבדקים (או שיעור או שניים של ריצה לפני מבדק של ריצה)

PerfectSP

New member
איזה יום מפגר>> ../images/Emo190.gif

איחרתי ב20 דקות כי לא עצרו לי 40 דקות טרמפ!!@#$וזה פאקינג לא אשמתי!@#$וחפרו לי על זה שזה האיחור השביעי שלי>> ואם ייבדקו טוב כולם זה בשעה ראשונה! אז כביכול אני לא יכולה להיכנס לשיעור אז חיכיתי בחוץ
אבל מה הקטע?!שאחרי זה יש לי גם ככה שעתיים חופשיות!@אז כאילו למה באתי?! היו שעתיים חופשיות משעממות>> אח"כ שעתיים לשון היה מעצבן.שעתיים מתמטיקה עוד יותר. וקיבלתי 84 בעבודה המפגרת
בטח,למה שלא תוריד לי 5 נקודות על משהו שלא למדנו
קיצר יום מעפאן>>

hadarinke

New member
המממ?../images/Emo9.gif

מה הקטע עם הטרמפים, אין אוטובוס או משהו? :O

PerfectSP

New member
לא>> ../images/Emo190.gif

אני גרה בחורXD ואני לומדת בירושלים.. ואין אוטבוסים.. יש פעם ב3-4 שעות ולוקח להם שעה ומשהו להגיע כך שזה גם ככה לא עוזר לי,ואין בשעות מתאימות..

hadarinke

New member
אויש... וואי זה ממש באסה,

איך ההורים מרשים לך לקחת טרמפים? :O

נגיד../images/Emo60.gif

בית ספר.. שום דבר מעניין. השתחררנו שעה מוקדם יותר, ב1:25. ישנתי/נחתי קצת. למדתי למתמטיקה, אחרי זה היה לי שיעור פרטי. אחרי זה ראיתי את סוויני טוד, אמאלה איזה סרט הזוי (ומעולה). אה, ויש לי סופסוף מנוי חדש וסקסי לבלוקבסטר כפרעליו. And now I'm here... מחר קורס צילום וראשון אוהבת חיות.

למעלה