יום חמישי

pRimaVeriTaVIV

New member
איזה בת של זונה, כאילו פאק

ביום חמישי היה מבחן בהיסטוריה, ואני לא הייתי כי הייתי צריך ללכת לרופא דחוף ולא היו עוד תורות, משהו של אסתמה כנראה
היום באתי והראיתי לה את האישור, ובגלל שזה יום אחד היא לא מוכנה להתחשב בזה והיא לא תתן לי (או לאף אחד אחר האמת.. כי חצי כיתה הבריזו) לעשות מועד וזה למרות שהיא ראתה את האישור גם המחנכת הייתה בכיתה והמורה הראתה לה את זה, וגם היא הייתה כלבה ואמרה שאם יהיה לי ציון נמוך זה אחריות שלי וכל זה זה כל כך עיצבן אותי, אבל תכלס אני רק מרוויח מזה שלא עשיתי מבחן וממילא לא יהיה לי ציון כזה גבוה, והיא גם כל כך לא שווה את זה שאני אדבר איתה אם היא עושה דבר כזה אז שתתפגר, אני לא מרגיש צורך לשתף אותה בהיסטוריה הרפואית שלי >< ומה מסתבר? שהיא לא התעלמה מהמבחן, במשו"ב היא רשמה שקיבלתי 10!!! אני בכלל לא מאמין שזה קורה והיא חתיכת כלבה והיום בערב יש טיול שנתי (יוצאים בלילה וחוזרים מחר בצהריים, ויש בבוקר טקס קבלת ת"ז) אז אני מה זה הולך לצעוק על המחנכת
איזה שתי זונות!!!

How I Disappear

New member
קנינו היום את הספר מיקוד בלשון ../images/Emo3.gif

איזה עבה הוא .. 1-2: לשון, היה בוחן, שהצלחתי את רובו .. והיא החזירה ת'מבחנים וקיבלתי 84 .. [מספר המזל שלי חחח] 3: היסטוריה, משעמם 4: פיזיקה, משעמם 5: פיזיקה, משעמם 6-7: היסטוריה, משעמם אחרכך היה [וגם ממש ברגעים אלו] יש מחשבים אבל הברזתי כי לא היה לי כוח, היום הזה היה כלכך מייגע .. וגם היא עושה חזרה למבחן אז כאילו לא איכפת לי ..

How I Disappear

New member
לאחרונה לא ../images/Emo6.gif

חח פשוט איןלי כוח להישאר לשעות 8-9-10-11 ועוד לחפירות חח

PerfectSP

New member
וואי 84 זה גם המספר המזל שלי בלשוןXD ../images/Emo190.gif

מספר המזל\המספר הרודף שליXD

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

הייתי מתחרפנת אם אצלי זה היה 84 XD ציון חביב למקצועות כמו ביולוגיהXDD [הלוואי]

hadarinke

New member
בלעעל.

עוד לפני שהספקתי להיכנס לכיתה לשיעור המורה העיפה אותי! ואז היא העיפה עוד איזה 8 ילדים, אז שיחקנו איש תלוי באיזה כיתה XD יש לי מחר מבחן בספרות ואין לי כוח בכלל לפתוח את המחברת..

PerfectSP

New member
גם לי זה קרה לפני שנתים בלשון כל שיעורD:../images/Emo190.gif

במשך חודש שלם,זה היה ממש כיףXD

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

הלכתי לישון ב5, העירו אותי ב7 הלכתי לראות סרט של שעתיים בטלוויזיה הלכתי לבי"ס ב12 ואח"כ ב4 באה אמא שלי לצרוח עליי כי המחנכת התקשרה ואמרה שלא הגעתי בבוקר לבי"ס, ושאם אני לא אגיע עוד פעם היא תשלח עובדת סוציאלית ופסיכולוג לבדוק אותי היא בטח מתבלבלת ביני לבין מישהי שאיכפת לה
מי היא בכלל ועוד אמא שלי מתייחסת אליה
קומדיה

PerfectSP

New member
אה,אתם למדתם היוםXD ../images/Emo190.gif

לא זוכרת מה עשיתי אתמול בכלל
רק שקמתי ב12 XD

למעלה