יום חמישי סוף שבוע כבר PO חולפים הימים מהר, הערב יש שאלון טריוויה בפורום . בוקר טוב לכולם
ט טאKילה New member 22/12/05 #1 יום חמישי../images/Emo13.gif סוף שבוע כבר PO חולפים הימים מהר, הערב יש שאלון טריוויה בפורום . בוקר טוב לכולם
יום חמישי../images/Emo13.gif סוף שבוע כבר PO חולפים הימים מהר, הערב יש שאלון טריוויה בפורום . בוקר טוב לכולם
ט טעמי מאמי New member 22/12/05 #2 בוקר טוב ../images/Emo183.gif יום עסוק לפניי, וכל מה שבא לי זה להכנס מתחת לפוך עם ספר טוב!
ט טאKילה New member 22/12/05 #4 גמלי בא...../images/Emo152.gif אבל יש דברים לעשות בחוץ.. שיהיה בוקר ויום נפלא
ט טעמי מאמי New member 22/12/05 #15 תצחק תצחק, אני ... אישה מאווווווווווד עסוקה! אני מארחת חברים בערב, אז אני מנקה/ אופה/ משתעשעת עם ה למה אתה מזלזל?
תצחק תצחק, אני ... אישה מאווווווווווד עסוקה! אני מארחת חברים בערב, אז אני מנקה/ אופה/ משתעשעת עם ה למה אתה מזלזל?
S soferstam New member 22/12/05 #16 מזלזל? חס וחלילה ../images/Emo2.gif להיפך, אני מאוד מעריך את מה שאת עושה (כמובן שהייתי יותר מעריך את זה אם היית מנקה/ אופה/ אצלי בבית....)
מזלזל? חס וחלילה ../images/Emo2.gif להיפך, אני מאוד מעריך את מה שאת עושה (כמובן שהייתי יותר מעריך את זה אם היית מנקה/ אופה/ אצלי בבית....)
ט טעמי מאמי New member 22/12/05 #17 תודה רבה ! ../images/Emo13.gif עד כמה שהייתי רוצה שתעריך אותי עוד יותר, מספיק לי הבית שלי, תודה. אבל אם בא לך בורקס, אני אזרוק לך אחד
תודה רבה ! ../images/Emo13.gif עד כמה שהייתי רוצה שתעריך אותי עוד יותר, מספיק לי הבית שלי, תודה. אבל אם בא לך בורקס, אני אזרוק לך אחד
S soferstam New member 22/12/05 #18 אני נראה לך נואש? ../images/Emo46.gif נראה לך שאת יכולה לקנות אותי בסתם איזה בורקס? אגב, הוא חם הבורקס? תפוח אדמה או גבינה? אם זה תפוח אדמה אז תזרקי אבל לא חזק שלא יתקרר...
אני נראה לך נואש? ../images/Emo46.gif נראה לך שאת יכולה לקנות אותי בסתם איזה בורקס? אגב, הוא חם הבורקס? תפוח אדמה או גבינה? אם זה תפוח אדמה אז תזרקי אבל לא חזק שלא יתקרר...
ט טעמי מאמי New member 22/12/05 #20 אההההההההה ידעתי שבורקס יעשה ת'עבודה! עדיין לא מוכן, אבל יש רק גבינה, יותר מאוחר יהיו עוד כמה דברים... אני חייבת לזרוק חזק, אחרת הוא לא ישרוד כל הדרך!
אההההההההה ידעתי שבורקס יעשה ת'עבודה! עדיין לא מוכן, אבל יש רק גבינה, יותר מאוחר יהיו עוד כמה דברים... אני חייבת לזרוק חזק, אחרת הוא לא ישרוד כל הדרך!
ג גבר בדרכו שלו Member 22/12/05 #3 בוקר טוב וסופשבוע קסום לפורום. סוער בחוץ סוער בלב סוער במיטה סוערים החיים.
א אני ליאור New member 22/12/05 #6 איך עובר לו הזמן חבל שאי אפשר להכפיל את הכל יום יעבור ,ויום לא מחכה לטריויה אבל היום הולכת לבאולינג אוחי עוד אספיק לתפוס תשובה לשאלה אחת או שתיים אבל טאkי לא תמיד את אומרת אם נכון או לא.. יום של כף בטח כף אני לא עובדת היום ליאור
איך עובר לו הזמן חבל שאי אפשר להכפיל את הכל יום יעבור ,ויום לא מחכה לטריויה אבל היום הולכת לבאולינג אוחי עוד אספיק לתפוס תשובה לשאלה אחת או שתיים אבל טאkי לא תמיד את אומרת אם נכון או לא.. יום של כף בטח כף אני לא עובדת היום ליאור
ל לוקחת לריאות New member 22/12/05 #8 בוקר טוב לכם אנשימים../images/Emo70.gif<מתמתחת> אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני מתחילה את הסופשבוע החופשי שלי ...מעכשיווווווווווווווו יווווווווווו מתה על ימי חמישי.... קמתי עייפה אך אופטימית...לא רוצה לבזבז את היום הזה! אוהבת את כולכם!
בוקר טוב לכם אנשימים../images/Emo70.gif<מתמתחת> אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני מתחילה את הסופשבוע החופשי שלי ...מעכשיווווווווווווווו יווווווווווו מתה על ימי חמישי.... קמתי עייפה אך אופטימית...לא רוצה לבזבז את היום הזה! אוהבת את כולכם!
ט טאKילה New member 22/12/05 #11 בוקר טוב לוקחת../images/Emo39.gif יום קסום לך בובע זזתי אהיה מאוחר יותר