זו המותן שלי שגדולה
פ פיית מרציפן New member 2/1/14 #95 אני מעדיפה עם הגקט משהו בפנסים שלה במותניים לא מחמיא אבל הצבע והבד מקסימים
H Happy Goth New member 2/1/14 #103 תתחדשי!!! השמלה ממש יפה, והעם הג'קט והצעיף אני באקסטזה! ואני אובססיבית לשיער שלך. מה זה? נרות ריחניים על השולחן? קיבלת קצת מהזוג נתניהו?
תתחדשי!!! השמלה ממש יפה, והעם הג'קט והצעיף אני באקסטזה! ואני אובססיבית לשיער שלך. מה זה? נרות ריחניים על השולחן? קיבלת קצת מהזוג נתניהו?
מ משקולת New member 2/1/14 #129 תתחדשי-מאוד מאוד יפה! מאיזה בד השמלה? והצעיף בכלל מוסיף- נראית מעולה, פטלי'קה!
ר רחל בראון New member 2/1/14 #250 וואו, מושלמת1 אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי כמו תוכי, אבל באמת שאין מילים אחרות לתאר אותך...!
A Aניס New member 2/1/14 #283 מושלמת ואני מופתעת לקרוא שהמלה היא טריקואית, היא נראית כמו צמר או טוויד. הג׳קט, המגפונים והשרשר מ-טריפים!!
מושלמת ואני מופתעת לקרוא שהמלה היא טריקואית, היא נראית כמו צמר או טוויד. הג׳קט, המגפונים והשרשר מ-טריפים!!
M michali278 New member 2/1/14 #100 מהממת! אדום עם מנומר זה משגע בעיני במיוחד כשעושים את זה בצורה עדינה כזאת.
H Happy Goth New member 2/1/14 #112 אדום+מנומר=שלמות! וגם עם ורוד פוקסיה. אוהבת אותך כשאת רגועה וגם כשאת לא. ואני אוהבת שיש לך קרדיגן שחור שלא הלך לאיבוד
אדום+מנומר=שלמות! וגם עם ורוד פוקסיה. אוהבת אותך כשאת רגועה וגם כשאת לא. ואני אוהבת שיש לך קרדיגן שחור שלא הלך לאיבוד
מ משקולת New member 2/1/14 #131 ענוגה ונאוה! מה שמזכיר לי (טוב, זו לא חוכמה- לא בדיוק התלבשתי בשבועיים האחרונים..) שאני חייבת לחנוך את המגפונים המנומרים שלי!
ענוגה ונאוה! מה שמזכיר לי (טוב, זו לא חוכמה- לא בדיוק התלבשתי בשבועיים האחרונים..) שאני חייבת לחנוך את המגפונים המנומרים שלי!