לא הצלחתי לבחור את מי אני יותר אוהבת אז אסכם בכל שאני אוהבת את כולם
פ פיית מרציפן New member 2/1/14 #55 לא הצלחתי לבחור את מי אני יותר אוהבת אז אסכם בכל שאני אוהבת את כולם
H Happy Goth New member 2/1/14 #94 שרשרת למופת! תתחדשי ואני מתה על האופציה האמצעית, מראה את אורך רגליך. איזה יופי את עושה את החולצה המשובצת שכייף שהיא חוזרת מימיי הגראנג' של נירוואנה ושות' משנות ה-90'.
שרשרת למופת! תתחדשי ואני מתה על האופציה האמצעית, מראה את אורך רגליך. איזה יופי את עושה את החולצה המשובצת שכייף שהיא חוזרת מימיי הגראנג' של נירוואנה ושות' משנות ה-90'.
מ משקולת New member 2/1/14 #125 לוק מדליק! פחות אוהבת את הקשירה באמצע, אבל כל השאר- לוק מיכליסטי קולי מדליק שכזה!
י יוגורט פטל New member 2/1/14 #126 הורסת שאת כל אחת מהווריאציות מוצלחת ממש! מאד מאד אוהבת!! הכי את השמאלית ביותר.
S shmickey New member 2/1/14 #197 איזה לוק מקסים אוהבת מאוד את הימני והשמאלי, לאמצעי פחות מתחברת.. והשרשרת
M michali278 New member 2/1/14 #237 אי אפשר עם כתפיי הפוטבול שלי כלומר אפשר, אבל אז לא אוכל לזוז מי יודע כמה וזה לא עובד בעיקר עם נהיגה
A Aניס New member 2/1/14 #280 הכי אהבתי את הלוק האמצעי מרים צודקת שהסניקרס האדומות היו באות כאן ממש בול.
M michali278 New member 2/1/14 #285 אני חוששת שזה היה יותר מדי מאצ'י עבורי אבל מתכננת עבורן לוק לשבוע הבא.
L lieloded New member 2/1/14 #50 נו, היום לא לבשתי שום פריט שחור אבל חוששת מצמידות יתר, אז הוספתי מעיל קל מה אתן אומרות? צמווווד?
פ פיית מרציפן New member 2/1/14 #64 משגע עם המעיל ובלעדיו גם נראה סבבה אבל אני מבינה את ההרגשה שלך במיוחד עם סריגים שנצמדים