מהממת אחד הלוקים שלך שהכי אהבתי!!
ר רחל בראון New member 2/1/14 #245 נראית טוב מאוד! איזה צבע הנעליים? הברק שלהן קצת פחות מתאים לי כאן. אבל חוצמזה, אוהבת מאוד!
A Aניס New member 2/1/14 #279 החצאית הזו היא אחת היפות והמחמיאות ביותר שיש לך. מאוד אוהבת את מה שרקחת היום, סטיילינג מושלם.
H Happy Goth New member 2/1/14 #89 מה האייפון עשה לך לא הבנתי? אני שמחה שאת מבסוטה ומאחלת לך גם חודש טוב! אני מאד אוהבת את הפריטים ששמת פה, אבל מצטערת, לא מרגישה חיבור לחלק התחתון ולחלק העליון. כל אחד מהם יפה אבל פחות הולך לי ביחד. אולי הצבעוניות והמרקמים פחות עוברים בתמונה?
מה האייפון עשה לך לא הבנתי? אני שמחה שאת מבסוטה ומאחלת לך גם חודש טוב! אני מאד אוהבת את הפריטים ששמת פה, אבל מצטערת, לא מרגישה חיבור לחלק התחתון ולחלק העליון. כל אחד מהם יפה אבל פחות הולך לי ביחד. אולי הצבעוניות והמרקמים פחות עוברים בתמונה?
מ מרים 882 New member 2/1/14 #91 תודה הפי אני כ'כ אוהבת חולצות ג'ינס שמבחינתי אין חצאית שזה לא יתאים לה. והאיפון המפגר שלח פעמיים
M michali278 New member 2/1/14 #49 בוקר טוב ליום חמישי שמח הכל מוכר, למעט השרשרת החדשה שנרכשה בכסף החוזר של מועדון מנגו. שיהיה יום חמישי מעולז'
בוקר טוב ליום חמישי שמח הכל מוכר, למעט השרשרת החדשה שנרכשה בכסף החוזר של מועדון מנגו. שיהיה יום חמישי מעולז'
S shmickey New member 2/1/14 #249 לגמרי!! יש לי כבר כמה תכנונים בראש.. כל אחד מהם אגב, יגרום לכך שלא תרצו בקשר איתי יותר