יום חמישי 20.5.04

Traped In A Box

New member
יום חמישי 20.5.04

היה היום פרק מוזר... מצד אחד היה בסדר ונחמד, אבל מצד שני היו כל כך הרבה מוסיקות ועברו ממקום למקום מאוד מהר. הבימוי לא היה משהו בקיצור... בגלל כל המוזיקות שבדרך כלל דווקא אני אוהב (יש בסידרה מוסיקות רקע טובות דווקא) היום הם הגזימו איתם. והכי מיותר ומעצבן היה השיר (החדש) של ניק. כמה אפשר?! לא נמאס להם לעשות קטעים כאלה של ניק וברוק עם שיר של ניק ברקע?!!!! מה הפלא שהרייטינג ירד. ומה קורה עם ריק? מצד אחד החזירו אותו בזמן האחרון שידבר עם אנשים ואפילו היה לו פרק אחד עם אמבר (לפני השריפה..) ועכשיו הוא פשוט מדבר עם אנשים אבל אין לו עלילה? בשביל מה החזירו אותו?

Traped In A Box

New member
אה ועוד משהו....

נכון היו םכשברוק החזיקה את הטבעת ושמעו ברקע את מה שריק אמר לה קודם זה היה נראה כאילו אנחנו ב"שר הטבעות"?

Mighty Morphin

New member
הפרק היום היה סביר

אבל ריק מעצבן בטירוף - נמאס לי שהוא מופיע פעם בכמה זמן ומזבל לברוק ולניק את השכל על כמה שהם מתאימים ביחד ושיתחתנו
. סאם כרגיל חמודה,וגם קייטלין. הדיאלוג של פרסילה המכשפה והקטור היה סביר, לא יותר מזה. מעניין אותי כבר לראות את הפרק שסאם וקייטלין יגלו שהם אם ובת...

S c a r l e t t

New member
לדעתי דווקא היה ממש משעמם היום

לא קרה שום דבר חדש, העלילה הזאת נמרחת יותר מידי וזה מרגיז! זאת פעם ראשונה ששמעתי את השיר החדש של ניק, והוא דדוקא די נחמד גם הקליפ היה ממש יפה...נקודת אור קטנה בפרק המרדים הזה

Mighty Morphin

New member
מסכים איתך ../images/Emo13.gif

העלילה ברוק-ניק-רידג' נמרחת שזה כבר מבחיל. והכי מטומטם היה שבסוף הפרק ברוק שאלה את עצמה "האם אתה העתיד שלי,ניק"? זה כבר היה בסוף פרק אחד (אם לא 2)!!!
משעמם....

לינה18

New member
השאלה הזאת שלה באמת היתה

הדבר המטומטם ביותר בפרק. וזה נכון שזה כבר הופיע בסיום פרק אחר. מה זה אמור להביע? מה, היא לא יכולה לבחור לעצמה את העתיד? מה, מישהו בעל כוחות עצומים שולט בה? ממתי היא הפכה להיות כל-כך מאמינה, מאז שהיא ביקרה במנזר?

לינה18

New member
וואו, אני שמחה שעוד מישהו חוץ ממני

אהב את השיר החדש של ניק.

לינה18

New member
צודק לחלוטין בקשר לריק

גם הוא וגם אמבר מיתבזבזים לחלוטין וחבל. אני דווקא אהבתי את השיר החדש של ניק. לדעתי הוא ממש מוצלח והרבה יותר יפה מהקודם(שאותו לא אהבתי בכלל.) מה שכן, גם לדעתי זה נמאס כל הקטע הזה שמראים את ברוק וניק מטיילים על רקע השיר שלו.

יניב1

New member
אגב מבוזבזים, היום ראיתי את ברידג'ט

ואוסקר בערוץ האיטלקי, בפרקים שלפני חודשיים בערך, אחרי שהחליטו להתחתן, וממש התגעגעתי פתאום לשניהם. הוא בכלל דמות חדשה שכמו רבים אחרים צצו ונעלמו אחרי זמן קצר והיא דווקא ממש חסרה, בפרט אחרי שתפסה מקום כל כך גדול בעלילות האחרונות של הסדרה - וחבל. אפילו שג'ניפר פיניגן כבר לא מגלמת את בריג'ט, עדיין, נראה לי שהיו צריכים לתת לשחקנית החדשה (שכחתי את שמה) צ'אנס ולהראות אותה ואת אוסקר יחד קצת. חבל. כנ"ל לגבי אמבר וריק שמבוזבזים בלי עלילות וסתם נמצאים שם כדי לתמוך בעלילה הטיפשית מכל בסדרה הזאת.

לינה18

New member
בקשר לבריג'ית החדשה

באמת חבל שלא נתנו לה סיכוי, כי דווקא ממש חיבבתי אותה בהתחלה והעדפתי אותה על פני הקודמת. חבל שהיא נעלמה מהר מדיי.

Mighty Morphin

New member
נכון. עלילה של אוסקר וברידג'ט

יכלה להתפתח למשהו מעניין. חבל שירדו משניהם. במקום להתעסק בעלילות חדשות הם נתקעים כל הזמן בזבל הזה, משולש האהבה רידג'-ברוק-ניק.

למעלה