יום חמישי 2.8 P;
M Meitarii New member 3/8/07 #2 אאאאאאאאני ראשונה ../images/Emo9.gif הייתיי בת"א והיהה כיףף נגמר לי היום קורס אנגלית קניתי משו שרציתי מלאמלא זמן רבתי קצת עם חברות אבל עבר
אאאאאאאאני ראשונה ../images/Emo9.gif הייתיי בת"א והיהה כיףף נגמר לי היום קורס אנגלית קניתי משו שרציתי מלאמלא זמן רבתי קצת עם חברות אבל עבר
D DEANC New member 3/8/07 #3 בואו נראה דיברתי בפעם הראשונה שטלפון עם חבר שכבר שנה אנחנו מתכתבים במסנג'ר! שחטו אותי בפיצה, עד שיום אחד נותנים לי להיות לבד במטבח נפלתי על עומס
בואו נראה דיברתי בפעם הראשונה שטלפון עם חבר שכבר שנה אנחנו מתכתבים במסנג'ר! שחטו אותי בפיצה, עד שיום אחד נותנים לי להיות לבד במטבח נפלתי על עומס
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/8/07 #4 נמנמ../images/Emo110.gif עשיתי משו שרציתי לעשות לפני ולא הספקתי.. וזהו נראלי:]
ע עדידוש New member 3/8/07 #5 אני למרות שכבר ה3 חח הייתי בת"א והיה ממש נחמד קניתי שתי חולצות וכובע היה כ"כ חם מתתי מעייפות><
M Miss RockRose New member 3/8/07 #6 אני (באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif) היינו בת"א והיה נחמד קניתי חולצה של הלשון של הרולינג סטונס(סוף סוף ) היה כלכך צפוף ברכבת חזרה ומצחין..!!!!!! הרגליים כואבות
אני (באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif) היינו בת"א והיה נחמד קניתי חולצה של הלשון של הרולינג סטונס(סוף סוף ) היה כלכך צפוף ברכבת חזרה ומצחין..!!!!!! הרגליים כואבות