א... לא היה לי מושג....
במצב כזה לדעתי הכי טוב זה להעלים מהבית את המוצרים הללו. אם לא עומדים בפיתוי פשוט להתרחק. לא סתם אנו מכורות למתוק. הגוף שלנו דורש את זה. טוב... לא את זה... פשוט הגוף מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה, הוא רק יודע שהוא רוצה. לכן אני אומרת שהדרך הנכונה להרזיה היא אכילה. הגוף דורש ואנו לא מספקים לו את מה שהוא צריך, אז הוא ממשיך לדרוש. מה שיעלי אכלה היום לא היה סתם נפילות. אני מבינה נפילות וגם לי יש מלא כאלה. הבעיה שלי עם התפריט שלה הוא שהיא לא אכלה דברים בריאים בנוסף. שיהיה ברור - אם את עושה דיאטה מסודרת... פרכיות, קוטג' 1%, מלפפון... חזה עוף ועגבניה לצהריים... נס ופרכית לערב... את לא תחזיקי מעמד! פשוט אל תעשו דיאטות, אל תספרו קלוריות, תזרקו את הפרכיות מהחלון! תתחילו לאכול ותהנו מזה כל עוד בא לכן. טונה, סלט ענקי עם אגוזים, סרדינים, לחם מלא, ביצים, בטטה, חצילים אפויים, כריכים מושחתים של שניצלי טבעול עם ירקות (שיראה כמו המבורגר, ולא מלחם קל). תאכלו, אבל תאכלו נכון. נכון שבדיאטה כזו בטח תכניסו לגוף איזה 3500 קלוריות ביום, אבל הגוף שלכן יפסיק לדרוש את הנוטלה ואת העוגה. לפחות לא כמו קודם. תוציאו חלב מהתפריט, גם את הנס... תשתמשו בסוכר חום כדי להמתיק, ולא יותר מכפית אחת. נסו את התזונה הזו שבוע, ותראו.