יום חמישי - מה קורה?

יעל י

New member
עייפות...

אוכל-נתחיל בסדר. בוקר כריך בין תפוח צהרים-פסטה,שניצל מאמא עוף קצת מאוחר יותר אורז בין-נס קפה+כריך עם ממרח שוקולד ערב במבה נוגט (בסופר)
 

לילית462

New member
נשמע בסדר גמור

אני ממש לא מבינה איך אפשר לאכול את הבמבה נוגט הזה... זה לא היה אמור להיות משהו בסגנון של מהדורה מוגבלת ליום העצמאות ה 60? מגעיל, מבחינתי יכול במיידי לרדת מהמדפים
 

My Little Fairy

New member
זה לא בסדר...

התחלת טוב, אבל אחרי התפוח לא נרשם אף ירק. לחם, פסטה, אורז ועוף עושים חשק עז לנשנש. תחליפי אותם בירק חצי מבושל ותראי איך תרגישי שבעה ומסופקת. לטבעול יש שניצלים מעולים לדיאטה. לא משנה כמה נופלים, תמיד תמיד אפשר לקום ולהתחיל מחדש.
 

לילית462

New member
אבל... היא לא התפרעה לחלוטין

אני יודעת ש"צריך" ו"כדאי" לאכול פירות וירקות אבל (ואני מדברת כאן על עצמי, סליחה יעלי שאני משתמשת בתפריט שלך) כשאני שיש לי הפרעות אכילה שכוללות אכילה כפייתית, בולמיה, התמכורות למתוק ועוד כל מיני מרעין בישין אוכלת מסודר, לא מתפרעת, לא מאבדת את הצפון אוכלת גם דברים "אסורים" אבל במידה לי זה נראה בסדר. נכון, יכול היה להיות מעולה אם את הכריך עם שוקולד היא היתה מחליפה בסלט עם טונה אבל, וזה אבל גדול. הקושי (שלי, רק שלי) הוא לעבור מקיצוניות אחת לשניה. אצלי כריך עם שוקולד מתחיל בד"כ מפרוסה אחת ונגמר בכאב בטן אחרי משהו כמו עשר פרוסות וחצי צנצנת נוטלה - רבע על הלחם ורבע בכפית ישר לפה. כשאני אוכלת פרוסת עוגה אחת זה נצחון עבורי. כי זה נגמר בפרוסה אחת ולא בעוגה שלמה. ולכן אני לא סופרת קלוריות, אני לא אוכלת לפי תפריט אני מנסה לשמור על שפיות. לאכול מסודר, לא להתפרע, לא לאבד את הצפון. מהכרותי הקצרצרה עם יעלי - בהרבה דברים אנחנו באותה סירה....
 

My Little Fairy

New member
א... לא היה לי מושג....

במצב כזה לדעתי הכי טוב זה להעלים מהבית את המוצרים הללו. אם לא עומדים בפיתוי פשוט להתרחק. לא סתם אנו מכורות למתוק. הגוף שלנו דורש את זה. טוב... לא את זה... פשוט הגוף מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה, הוא רק יודע שהוא רוצה. לכן אני אומרת שהדרך הנכונה להרזיה היא אכילה. הגוף דורש ואנו לא מספקים לו את מה שהוא צריך, אז הוא ממשיך לדרוש. מה שיעלי אכלה היום לא היה סתם נפילות. אני מבינה נפילות וגם לי יש מלא כאלה. הבעיה שלי עם התפריט שלה הוא שהיא לא אכלה דברים בריאים בנוסף. שיהיה ברור - אם את עושה דיאטה מסודרת... פרכיות, קוטג' 1%, מלפפון... חזה עוף ועגבניה לצהריים... נס ופרכית לערב... את לא תחזיקי מעמד! פשוט אל תעשו דיאטות, אל תספרו קלוריות, תזרקו את הפרכיות מהחלון! תתחילו לאכול ותהנו מזה כל עוד בא לכן. טונה, סלט ענקי עם אגוזים, סרדינים, לחם מלא, ביצים, בטטה, חצילים אפויים, כריכים מושחתים של שניצלי טבעול עם ירקות (שיראה כמו המבורגר, ולא מלחם קל). תאכלו, אבל תאכלו נכון. נכון שבדיאטה כזו בטח תכניסו לגוף איזה 3500 קלוריות ביום, אבל הגוף שלכן יפסיק לדרוש את הנוטלה ואת העוגה. לפחות לא כמו קודם. תוציאו חלב מהתפריט, גם את הנס... תשתמשו בסוכר חום כדי להמתיק, ולא יותר מכפית אחת. נסו את התזונה הזו שבוע, ותראו.
 

My Little Fairy

New member
תיקון פסקה אחרונה:

נכון שבדיאטה כזו בטח תכניסו לגוף איזה 3500 קלוריות ביום, אך כשהגוף יתודלק בויטמינים שהוא רוצה, הוא ידרוש פחות פחמימות, פחות סוכרים, ויקרין למוח תחושה של שובע. בדיאטה הזו ירדתי מ 80 קילו למשקל תקין וכמעט מבלי להזיז את הישבן מהכסא מחשב.
 

לילית462

New member
מה לגבי חלב - אני מכורה להפוך....

כל מה שכתבת אני חושבת שאני יכולה לעשות אבל הקפה עם החלב...
 

My Little Fairy

New member
מספרת לי?

זה רודף אותי כל השבוע. חשק עז לנס עם וופל. לא יודעת למה דווקא וופל, אבל זה מה שמטריף לי את הדעת! הבטחתי לעצמי את הפינוק הזה מיד כשאגיע למשקיל 54 (פחחחח).
 

יומטוב5

New member
בוקר טוב

השבוע לא היה לי בכלל חשק לאנטרנט חוסר מצב רוח וכל מיני עניינים אחרים על האוכל לא ממש שמרתי הסתדלתי אבל בשעות הערב מתוקים חסרים לי והגעתי לעוגיות זהו נגמרו החגים מקווה להתחיל לשמור שוב שבת שלום וחג שמח
 

יעל י

New member
בכלל הימים האחרונים היו נטולי ירקות

כמעט לחלוטין. הילדים והבעל בבית. יציאה של ממש מהשגרה.
 
למעלה