יום חמישי מה אכלנו?

יום חמישי מה אכלנו?

נורא ואיום אבל בכל זאת אכתוב: 6 כריכים לאורך כל היום: 2 עם קציצות 2 עם גבינה ודג מלוח 2 עם סלט קישואים אחת קערת מרק ירקות גדולה חצי חבילה של חטיף צ'יפס דל שומן וללא מלח 2 קוביות שוקולד ובכל זאת נראה לי שהיום שלי נורא ואיום . 2 ליטר תה צמחים עם דבש קל (במקום סוכר) 2 כוסות מיץ תפוזים שאני סחטתי.

jesie12

New member
6 כריכים = 12 פרוסות לחם?

אצלי: ארוחת בוקר 4 פרוסות לחם קל+גבינה + נס צהריים: 2 מאגים מרק כתום+2 פרוסות לחם קל ארוחת ערב: דג+כוס אורז בסך הכל מקפידה על 3 ארוחות ביום , התרגלתי לא לנשנש בינהן והמשקל הראה 2 וחצי קילו פחות עד כה ירדתי 28 קילו

אכן 12 פרוסות לחם ועוד רגיל

אולי בגלל זה אני לא יורדת ובכל מקרה השבוע אני עוברת לדיאטצ חלבונים ישנה של שומרי משקל (זו דיאטה שאוכלים בה הכל אבל מהחלבונים צריך לצרוך יותר ). נראה מה יהיה ביום שישי הבא. בכל אופן אני עדיין באותו משקל לא עליתי אבל גם לא ירדתי. וכל הכבוד , ,סחטיקה על 2.5 ק"ג. ועוד יותר על 28 זה בדיוק מה שאני הייתי צריכה לרדת כשהתחלתי.

לילית462

New member
אני חושבת שאם תשארי באותו פורמט רק ש...

את הלחם הרגיל תחליפי בקל והמיצים יקירתי המיצים... את שותה המון מיצים, גם אם זה מיץ טבעי זה עדיין מלא בסוכר היה כאן בעבר דיון על דיאטות מפרידות - למשל דיאטת חלבונים, והמסקנה של הרוב היתה שעדיף לאכול מאוזן מאשר מופרד.

לילית462

New member
אני, אני, אני ../images/Emo9.gif

מים - מעל לשני ליטר - אחרי שני ליטר הפסקתי לספור. בוקר - כריך משתי פרוסות לחם מלא עם סלט טונה צהרים מאוחרים - סלט חסה עם ירקות וטונה ערב - ירקות מוקפצים. חוצמזה עוד ארבע כוסות קפה הפוך. אני נורא גאה בעצמי, היום החלטתי להוסיף מנות ביניים כי זה נראה לי מעט. אבל אתמול סגרתי שלושה ימים מלאים ורצופים בלי אף חטא, ואף נשנוש מתוק. נכון שאני

למעלה