יום חמישי לסדנה 17.5.07

Bluescale

New member
יום חמישי לסדנה 17.5.07

שלום שוב לכל מי שמתמיד. מי שעדיין בשלב זה רושם 0 בתור מספר חלומות שהוא זוכר, נא לפרט את אשר אתם עושים כדי להיזכר בחלומות מדי לילה.

Bluescale

New member
3‏ חלומות

אחד צלול dild‏ בו היתי בצבא שוב ובגלל שזה העוגן שלי, עשיתי בדיקת מציאות וכל הבדיקות היו מצחיקות.

Roy1232

New member
חלום 1

אני זוכר רק סקרינשוט משם, דף עם הרבה נוסחאות במתמטיקה. אין עלילה או משהו כזה.

jooxz

New member
אהה! שני חלומות וקצת

כלומר רושם קלוש מחלום שלישי. חלום אחד זכור לא רע, חלום אחד קצת מטושטש ואיזה צל של ענן של אולי של חלום שלישי. ובדיקות המציאות שלי לא נכנסות לחלומות ונשארות רק במציאות! אוף! כך שאף אחד מהנ"ל לא צלולים. התחלתי לעשות בדיקות הגיון בנוסף לבדיקות השעון והתאורה והוספתי ליתר ביטחון גם נשימה עם אף סתום.

Roy1232

New member
הערה מעניינת

מאז שזיכרון החלומות שלי השתפר (מאוד) אני מגלה שאני זוכר חלומות מאוד שטותיים ומינוריים - כי אם עד עכשיו זכרתי רק את החלומות המשמעותיים פעם בכמה שבועות עכשיו אני זוכר גם חלומות שבמצב רגיל לא הייתי זוכר. כנראה יש סיבה למה אנחנו לא זוכרים חלומות

Pericles

New member
4 חלומות,

מתוכם אחד הוא פשוט תמונה מסויימת שאני לא בטוחה שלא שייכת לחלום אחד, אבל בערך. זיכרון החלומות שלי ממש משתפר, אבל אני מסכימה עם זה שאמר שאני מגלה פתאום שרובם ממש מטופשים. בבדיקות מציאות ממש לא התמדתי היום - עשיתי בערך שתיים או שלוש. היה לי יום די קשה והייתי עסוקה בדברים אחרים (ושוב, כמו שאמרתי, אין לי משהו שיזכיר לי. בד"כ אני זוכרת לעשות, אבל כשאני עסוקה מאוד לא).

Bluescale

New member
אני מתרשם מהתקדמות המהירה

זיכרו, השקעה והתמדה מביאים לתוצאות מאוד מהירות בכל נושא ובעיקר בנושא זה. לגבי אנשים שעברו מ 0 ללילה ל 1 - זה הצעד המשמעותי והקשה ביותר לגבי חלומות שטותיים, זה בסדר. כמו שנכתב במאמר שכתבתי - החלום מורכב מהרבה דיאינפורמציה ולרוב לא מוכנס אלמנט של פסיכי (כלומר איתותי תת-מודע) אל דאגה, גם את השטותיים נחמד לקרוא ולחוות בוודאי ובוודאי. בקרוב נגיע רחוק

למעלה