יום חמישי כבר פה!

יום חמישי כבר פה!

וסופ"ש בדרך .. והיום יום נעים בחוץ הגינה לבשה צבעוניות שמחה , העצים פורחים וריח התפוזים באוויר ציוץ הציפורים ומראה הפרפרים מחמים את הלב .. מאחלת יום מלא שמחה,אושר וכיף עם שלוות נפש ואהבה מודה ושוב מודה על מה שיש לי טלי

הבוקר בא כל כך מהר

את הבוקר אמרתי לכרית כבר ב6 וחצי בבוקר וקמתי להתארגן לביקור של השכנה שעוזרת לי לאחרונה היא מקדימה בבוקר, כדי לסיים לפני שהילדים מגיעים מבית הספר אז עכשיו הבית נקי מאורגן לשבת , אוכל טרם בשלתי , ומאמינה שארד לקנות , או אפשיר משהו קטן מהמקפיא שוב החום עלה בחוץ וגם אצלי בגוף , והכל בטיפול אז לא לדאוג מרגישה שכל יום הוא מתנה , כי החיים עצמם הם מתנה למרות שיש ימים שבהם מעדיפה להשאר במיטה להקשיב לציוץ הציפורים מאחלת שיהיה יום נפלא מלא באור ואהבה לכולם

רוזהלי

New member
נסיכה

מה שלומך? הרבה בריאות

בוקר טוב ,ואוטוטו שבת

אתמול לא ויתרו לי , העירו אותי קומי באים לקחת אותך לקח אותי למסיבת יום הולדת של אחת הבנות מהצט היה נפלא ואני ריחפתי לי באושר , עטופה באהבה תודה לאל על חסדיו, ישבנו בחצר והיה קר , צחקתי המון ודאגו שאני אוכל דברים על האש , שחזרתי הביתה תודה לאל כבר הרגשתי טוב רגליי על הקרקע אבל ראשי מרחף עד הירח תודה לאבורא העולם ששומר עלי יום וליל ותודה לכם לכולם על האהבה העוטפת אותי

למעלה