יום חמישי טסט

yoyoz

New member
יום חמישי טסט

מה העניינים אנשים? ביום חמישי יש לי טסט רביעי! כן כן רביעי אני ממש גרוע כנראה חח:) לא משנה עכשיו אני מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמי מאשר בטסטים הקודמים וגם השיעורים הולכים לי ממש טוב בזמן האחרון... קיצר, אני ממש לחוץ כי אם אני לא עובר את הטסט הזה זה כבר שפל... אז מה אני עושה??? תנו לי הצעות בד"כ אני כ"כ לחוץ כל הגוף שלי רועד תעזרו לי.. אגב אתם היחידים שיודעים שיש לי טסט כי לא סיפרתי לאף אחד:)

AnakondA1

New member
בהצלחה..!

אל תתרגש יותר מדי .. אני עברתי היום כששיעור לפני היה לי מלאא טעויות אבל נזכרתי שסיפרו פה שהכי טוב שיהיה לך את כל הטעויות בשיעור לפני הטסט ואז נרגעתי.. תרגע ותהנה מהנסיעה

בהצלחה!!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo50.gif ולי מחר.

יש יום הולדת!! אני מחר בן 17 וסוף סוף אני יוכל לעשות טסט!!!!! בתקקוה שיהיה אחד ואחרון!

yoyoz

New member
עברתיייייי!!!!!!

יש יש יש סוף סוף עברתי טסט!!! אני בעננים! שמעו אנשים זה ממש קל תבואו בלי לחץ קחו אקומול או משהו לפני ותעברו!!! בלי לחץ

yoyoz

New member
תודה רבה לכולם

זה כמו לצאת לחופש אחרי שאתה בתקופה לחוצה של לימודים חח.. העיקר שזה מאחורי

משיייי

New member
לא צריך אקומול צריך לא לחשוש

ובשבילך המון מזל- טוףףףףףףףףףףףףףףף

FreakStyler

New member
אייזה כייף לך אחי! אני שמחה בשבילך!

וואיייייייי איזה כייף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לי יש טסט שבוע הבא! אני לא אגיד מתי כי אז אני ילחץ....... אני מתה מפחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד מהעובדה שאם יכשל אני יצטרך לחכות שבועיים!! בדיוק היום עברתי פנימי!!!!!! ושבוע הבא..... וזה ממש ממש קרוב! אוף נראה לי כל שניה הביטחון שלי מתחיל לרדת..... אני משקשקתתתתתתתתתתתתתתת!!

הקאובוי

New member
אחות שלי

אם לא בא לך להתבאס (מאוד) אל תקראי את המשך המודעה.. שבוע הבא כנראה יש שביתה ואין טסטים

8-AN

New member
הבנתי שאם נקבע תאריך לטסט

אז הוא נשאר אלא אם מודיעים אחרת

FreakStyler

New member
אני יודעת אבל..

אז בוא אני אחדש לך משו קאבוי...... המורה שלי אמר שיש טסטים אבל ת'רישיון עצמו, תה מקבל אחרי השביתה, ובינתיים מביאים לך איזה אישור.. אנא ערף.. שאתה מתחיל ת'מלווה שלך מהיום שעברת טסט, יענו מצידך אתה רשאי לנהוג מהיום שעברת את הטסט בלי ה"רישיון" עצמו..

למעלה