יום חמישי ה19 זה מגיע
T t6ella New member 4/7/07 #3 סוף סוף.. הגיע הזמן שהעונה תעלה... יש כבר פרומואים? מישהו יודע? כי אני לא ראיתי...
O OoתומקארoO New member 4/7/07 #5 פאק אני אפספס ../images/Emo7.gif../images/Emo87.gif זה יום אחרי הניתוח שלי. אוףףףף!
M mikmikonet New member 4/7/07 #6 שיהיה בצלחה בניתוח! ../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif איזה ניתוח?
י יעעלוושש New member 5/7/07 #9 אני ממש מקווה שיהיה בויאודי אני טסה ב 27.7 לקנדה לשלושה שבועות, אני אראה רק פרק אחד ואז אפסיד שלושה
M M o n t i New member 6/7/07 #12 ../images/Emo109.gif זה כבר יגמר עד אז נשארו עוד שלושה פרקים אאל"ט חוץ מזה שזה לא משתווה לאמריקה אבל לא זה ולא זה משתווה לעונה האחרונה של אוסטרליה
../images/Emo109.gif זה כבר יגמר עד אז נשארו עוד שלושה פרקים אאל"ט חוץ מזה שזה לא משתווה לאמריקה אבל לא זה ולא זה משתווה לעונה האחרונה של אוסטרליה
Y YARDENIS11 New member 7/7/07 #13 וואיי אז זו עונה קצרה לא? לפני איזה חודש זה רק התחיל (או שהזמן עובר מהר חח)
M M o n t i New member 7/7/07 #14 ../images/Emo109.gif אממ..כן,משהו כזה.. אבל זה רק עם עשר בנות.ככה שיוצא שיש שמונה פרקים,כמו העונה הראשונה של אמריקה.
../images/Emo109.gif אממ..כן,משהו כזה.. אבל זה רק עם עשר בנות.ככה שיוצא שיש שמונה פרקים,כמו העונה הראשונה של אמריקה.
ה הטופ מודל הבא New member 5/7/07 #10 ומתי השידור החוזר?.. אני כמעט תמיד עובד בחמישי לילה.. אבל תאמת שב-19 אנלא עובד אז ליגהההה יו איך התגעגעתי והכי תזהרו מספויילריםםםםםםם את העונה הקודמת הרסו לי מההתחלה.. לגבי 6 וכל השאר אין לי מושגגגגגגג אז באמת תזהרו עם זה! L
ומתי השידור החוזר?.. אני כמעט תמיד עובד בחמישי לילה.. אבל תאמת שב-19 אנלא עובד אז ליגהההה יו איך התגעגעתי והכי תזהרו מספויילריםםםםםםם את העונה הקודמת הרסו לי מההתחלה.. לגבי 6 וכל השאר אין לי מושגגגגגגג אז באמת תזהרו עם זה! L