יום חמישי ה - 12

מוגלי7

New member
יום חמישי ה - 12

עוד פרק שכתבתי לא מזמן.... אני כתבתי את זה באותה צורה שכתבתי את פרק משוחזר, כי אני עוד לא בדיוק יודע איך ממש ממש לכתוב תסריט... תהנו ותגיבו!

פרק יפה!! הפרק כתוב בסדר גמור....

הדבר היחיד שהיה לי תקוע מדי היה הקטע עם דידי אבל כל שאר היה ממש נחמד והסיפור כתוב בצורה מעניינת וגם העלילה נחמדה ומקורית

../images/Emo4.gif הפרק קצת "גנוב" ממני

מזמן העליתי לפורום פרק שכתבתי "יום שישי ה-13"... ואתה עכשיו שם את הפרק "יום חמישי ה-12"...
תחפש רעיונות מקוריים...

B o N u s

New member
יום חמישי ה12?../images/Emo12.gif

במקום לקחת רעיונות של אחרים (כמו בפרק הקודם ופרק הזה) תצור עלילה חדשה. לא נוח לי בכלל לקרא. אין פורמט כלל. קח לתשומת לבך. טל :)

מוגלי7

New member
אני לא העתקתי את העלילה ממכם.

אז בסכך הכל שמתי יום חמישי ה - 12. נכון (ואני מודה) שזה נשמע מודה. ונכון שגם בפרק הזה אילן לא מוכן להופיע. אבל זה בגלל מסיבות אחרות לגמרי, העלילה שונה לגמרי, ובסיפור שלכם הצליחו לשכנע את אילן, וכאן אף אחד בכלל לא הופיע. נכון שזה נשמע דומה, אבל זה בסך הכל כמה פרטים קטנטנים.

YUZY

New member
גם אם זה כמה פרטים קטנים..../images/Emo85.gif

זה נקרא העתקה.. גם אם זה פרט אחד קטנטנן פצפון, זה עדיין העתקה !!

אתם לא קשים מדי?

כולם פה מעתיקים!!! התסריטים של כולם מועתקים מהפיג'מות בכל תסריט מופיע רעיון של הפיג'מות אם זה שנתן בכיין שעודד טמבל ושגרי לא אוהב את שיפרה הכל מועתק מהפיג'מות... לא קראתי את התסריט של אורי אז אני לא יודעת אם זה דומה או לא אבל גם התסריט של אורי מועתק מהתסריט של הפיג'מות...

מממממ

לפרק שלי קראו "יום שישי ה-13" לפרק הזה קוראים "יום0 חמישי ה-12" זו כבר העתקה רצינית... ומה שאת אומרת לא נכון...התסריטים מבוססים על הסדרה-לא מועתקים ממנה! לכי לחדר!

YUZY

New member
זה לא אותו דבר...../images/Emo85.gif

מה שאת מדברת עליו זה הדמויות... נתן בכיין- כי זה הדמות שלו עודד טמבל- כי זה הדמות שלו.. אבל פה מדובר על העתקה אחרת...

כן, הבנתי שפה מדובר על עלילה...

אני עדיין אהבתי את מה שהוא כתב
ואחרי שאני אקרא את התסריט של אורי אני אחליט אם זאת העתקה או לא...

מוגלי7

New member
אני בכלל חשבתי שאתה מדבר על משהו

אחר.. היה עוד איזה משהו שכתבת מזמן מזמן שקשור ליום שישי ה - 13... לא חשבתי שהתכוונת לתסריט הזה! אותו אפילו לא קראתי, עכשיו אני קורא!

מוגלי7

New member
אורי, סליחה..!

זה באמת ממש ממש דומה, אפילו לא שמתי לב כמה! אני רק עכשיו קורא את התסריט, אני נשבע לך בכל מי שאתה רוצה שלא קראתי את התסריט המלא..! רק עכשיו שמתי לב כמה זה דומה....

הפרקים לא כל כך דומים..

רק ההתחלה דומה שקובי נכנס ומספר על משהו מה שהוא גם לא מספר על אותם דברים וגם אצלך מופיע מעטפות ואצלו בכלל לא... יש אולי קצת דמיון בין הפרקים אבל לא ממש אהה וגם את הפרק שלך אהבתי.. אני צריכה להתחיל לקרוא יותר תסריטים ששמים תמיד אני מתעצלת להיכנס...

Because Of May

New member
../images/Emo207.gifאפשר לנצלש, נכון?../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

אז עשיתי רקע של קלי בפוטו.... והוא יצא לי חמוד לאללה.... ואני ממש אוהבת אותו
[ואני כמעט אפעם לא מפרגנת לעבודות שלי
] למרות שהיא די מוסתרת כאן, זה יפה. אהה והמשפט מהשיר "I'm With You" של אבריל לאבין.... אני מביאה לכם את הקישור :) http://img488.imageshack.us/my.php?image=beautifulrealycn1.png

למעלה