יום חמישי היום

גלבועא

New member
יום חמישי היום

יום לפני סופ"ש, 'תעוררתי בארבע בבוקר. אז שיהיה יום יפה . אני הולך לבלות כמה שעות מענגות בישיבת מערכת של עיתון. יש לי שעתיים עם כיתת המחוננים. [איזה כיף, החבר'ה האלה מוציאים ממני את המיטה בתרבותי-האינטלקטואלי שאני רוצה לתת תמיד] הבן מגיע היום, וזוגתי כבר שוקדת על הארוחה בשבילו. הילדה סיימה יום הכשרה ראשון. "משעמם" לה [אנחנו הצענו לה משטרה, חקירות פרטיות, פעילות עם ילדים.. לא, היא אמרה.. אט אט היא תלמד, לא תהיה לה ברירה] היא אוהבת אקשן. אמא מתוקה היום 25 ימים, כל הכבוד לך, אני זזוכר את הימים הקשים שלי לפני חמש שנים.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, גם בני הבכור

מגיע הבקר לחמשוש. לא בסדיר. מילואים. ושבועיים וחצי הוא כבר שם ורק היום יוצא הביתה פעם ראשונה ואחרונה - עד השחרור. המצבה לזכר חטיבת אלכסנדרוני בנתניה. (בקובץ) זהו. יום נעים לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo39.gif

אני מקווה שהמילואים במקום שאת ישנה טוב בלילה. את עדיין זוכרת את המושגים ? (חמשוש,רבעוש
). היום המשך השביתה שסיומה אינו נראה באופק. אני מתחילה להינות מהעניין. ואור הדבקת אותי
שחפים בבוספורוס.(שם הציפור האהוב עלי

טובה את ../images/Emo13.gifמחפשת אנימציות

מישהו מכיר אתר אנימציות בעיקר עם אנימציות של חיילים ? תודה

בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif גלבוע אפשר לשאול היכן

אתה מלמד בכיתת מחוננים? "בילינו" אתמול בחתונה שהדי המוסיקה הרועשת עדין מהדהדים בראשי... החייל שלנו חוזר לסופ"ש - אני ביום פנוי , תיכף אגבש תפריט שהוא אוהב. שיהיה יום מהנה לכולנו.

alona 9

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

מהרהורי הבוקר שלי,הוא יצר שירים מדהימים האיש ה"חביב" הזה,מה קרה לו?,הבוקר,מישהו אמר שהוריו בוודאי עומדים שם למעלה לפני המלאכים ומבקשים סליחה בשמו..

pf26

New member
צהריים טובים

הייתי אתמול בחתונה, הערב אהיה בחתונה - ממש "רוקדת על שתי חתונות"
.

alona 9

New member
קשה קשה..

פעם אהבתי מאד,היום,זה תיק כבד ..ולאו דוקא בגלל הצ'ק,אלא שמעדיפה ערב שקט בבית מאשר הרעש והצילצולים, אולם זה יגיע גם אלי יום אחד (לא כן?) ואז לא נעים יהיה לי שהמוזמנים יחשבו את אשר אני....
יום אחרי יום ..מתיש. העיקר שיהיו שמחות, תהני pf ומזל טוב..

ואני מחר בצהריים

זה הפך להיות "איני". חתונה בשעות הצהריים. נעים, חופשי יותר, ללא מוסיקה מאוד רועשת.

alona 9

New member
על זה אני מתפשרת..חתונה בשישי..

אני עכשיו תל-אביבה,להצגת "הלהקה",קודם לכן תערוכת הגלובוסים ברחוב.... (פרוייקט ללא משתמטים מטעם העבודה)
,

אנפה2

New member
אלונצ'וק, התגעגעתי אלייך, מה שלומך ?.

אמא גם אני מחר בצהריים בחתונה, ב-"חוות רונית" אולי אנחנו באותה חתונה ?.

כן, אצל רונית לא בחוות רונית../images/Emo6.gif

הולכת לחתונת בתה של רונית חברתי
כאן אחד המלונות בעיר.

alona 9

New member
גם אני אנפונה ת'געגעתי

לפעמים מרוב....מציצה לך ככה שם,רואה כי הכל בסדר וממשיכה...מקווה שאמך בסדר והקפיטן התאושש....

m i t a l y

New member
אלונוש, עברתי לידך היום...

והספקנו להגיד שלום רק לטלי הגננת מ"הגן הישן" כמו שפצפונתי אומרת
היה מרגש...

alona 9

New member
מיטלי תגידי לי שלא הבטתי בך..

כי בזמן האחרון מרוב לחץ בעבודה אני בוהה באנשים מוכרים ולא מתייחסת ובחיי שזה ללא כוונה, בפעם הבאה כשאת עוברת לידי תני לי טפיחה חזקה כדי שאתעורר כי אני ממש מפשלת ,, ודוקא את הגוזלית הגדולה שלך אני רואה מידי פעם,רצה לה, מקפצת,מחייכת,שמחה ויפה....

למעלה