יום חמישי הגדול! ה- 12/10/2006

יום חמישי הגדול! ה- 12/10/2006

ביום חמישי יתקיימו צילומים לקליפ תני לי סיבה, הקליפ הנ"ל יהייה שונה משאר הקליפים בכך שזהו סוף סוף שיר שקט שלנו שיוצא בתור סינגל לרדיו ולערוץ המוסיקה 24... אני מוכן לגלות לכם מס' פרטים חושפניים על הקליפ- הקליפ ייצולם בתחנת רכבת ישנה שבה אנחנו נשיר לפוסטר שבתוכו תהייה בחורה שלא אחשוף את זהותה כרגע... המטרה שלנו היא לגרום לבחורה הזו להתעורר לחיים ולהיות מציאותית ולצאת אלינו כדי שנוכל לממש באמת את השירה שלנו למשהו חי ולא דומם...בהמשך הקליפ יהייה.............................פה אני מעדיף לדמיון המפותח שלכם לתת לעצמו הזדמנות להתפרע.. "... אז תהנו לכם עם הציפייה כי בעוד בדיוק 21 יום בערך שזה 3 שבועות תהייה הקרנת הבכורה של הקליפ, ואני מבטיח קצת אקשן... ב-10 לחודש זה, אנחנו מבקרים בצפת ועפולה אז תתכוננו כי הולך להיות אחלה סוכות שייש!, אני כבר מלא ציפייה לראות אתכם בהופעות...שאר הלו"ז של ההופעות יפורסם בהמשך, אוהב אתכם ומקווה שנהנתם מהמידע הכמוס, חוץ מזה אני מקווה שלכולכם היה צום קל-למי שצם-ושנה טובה... אני מבין שזו שנה חדשה אז תשקיעו קצת בלימודים, כי זה חשוב מאוד- אני מתחיל להשמע כמו איזה אמא שיושבת על האוזן שלכם...סה"כ זה הכל מדאגה---למי שכבר בצה"ל אז שיהייה שפשוף קל ונעים ואחלה שירות.... ולמי שלא הצליח להגיע להופעות בצפון אני בטוח שנפגש במרכז ובדרום ואם לא אז על מרקעיי הטלויזייה בערוץ 24 מקווה שגם אתכם אצליח "להקים לתחייה"- אז נפגש בתחנת רכבת ישנה... " אוהב ומתגעגע-שלכם שרון סנדלר נולי.

יאא ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני שמחה שכתבתת :] אני מחכה לקליפ.. נשמע יפה אני מקווה שהוא יהיה ככה ! בהצלחה לך ולכל הלהקה קוורלי חמי :]

../images/Emo118.gifכפרשליייייייי?

יאאאא שוב תודה שנכנסת העיקר הכוונה יפשללי כפרנוליי שלי מי אוהבת אותך יותר ממני? אה??????????? מי? מי? מי?

נולוןןןןןןן :]]

איזה כיף שהתחברת =) אני באה לעפולה נראה אותך שם ;]] וואי הקליפ נשמע ממש ממש יפה אני מתה כבר לראות אותו :)) מתה עלייך חיימשילי מואעה.. 333>

נוליייייייי?!

כפרעליך מואעאה חולה עליך נשמתי
כתבת את ההודעה הזאת אתמול נכון?! חחח לא משנה..... איך אני מחכה כבר לראות את הקליפ...
שנה טובה גם לך כפרה...
שלך...
בת-אל יוסף

נוווווווווווליייייי ../images/Emo23.gif:)

איזה חמוווווד
כייף שנכנסת , ומחכה לראותא ותכם מחר בע"ה ..
לפי איך שאתה מתאר הקליפ יהיה מ ד ה י ם
יאעעעייי מחכה לראותא ותו כבר

חחחח נוליייייייייי

כבר שלחת את זה פה=] איזה מקסיםםם אתהההההההההההההההההה כמה שאני אאוהבת אותךךךךךךךךך תודה שאתה נכנס אלינו לפורום=] חחחח שירנוש יוספ לוי!

Baruush

New member
../images/Emo214.gif למה נראה לי שכבר קראתי

את ההודעה הזאת פעםם?

Baruush

New member
../images/Emo214.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ששששטווווויווותתתתתת

Baruush

New member
חחחחחחחחחחחח אלוהייםם

אתןן מכירות את זה שאתן באות לכתוב משוו ואתן לא שמות לב שאתן כותבות ובסוףפ יוצא שאתן כותבות משו אחר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז כתבתי עכשיו "שטיות" בהודעה הקודמת במקום לכתוב: "אייזה בן אדם קרועע." מה הקשר? ביר הנשר. חחחחחחחחחחחחחח אני כזה מספרת לאחותי היא נשפכתתתתתתת XD

אאאאאאאחחח כמה אני אוהבת אותך כמהה?

ששששששששימדדדדדדדורה עלייך יפההההההההההה שליי :] חיחיחח זאת אני בקליפפפ נככככככככככוןןן? ? עאעאע איזה סוודדד שממז מעניין מי זוו .. XD אוהבת אותך

למעלה