יום חמישי הבא שעה 20:00.

Nahoum

New member
../images/Emo124.gifהפרטים הסגורים - כנסו כולם!!

זה יהיה ביום חמישי, ה5/8/04 שעה 20:00 בערב. אתם לעצמכם, כך עדיף, שתכינו את השאלות מראש, ושיגיע היום והשעה, תכתבו אותם בפורום, הכל יהיה Live. בקשר לזמן - האירוח יישמך כשעתיים שלוש בערך ולא כמו שנכתב מקודם - רק שעה. כך שיהיה זמן. חבר'ה אל תשכחו את זה, תכתבו על זה, שיידעו!! לשאלות וברורים - תשאלו . נחום

Nahoum

New member
ד"ש מנורית...

יימסר, אל דאגה.. אבל תשתדלי להיות, נורית הוא לא בא כל יום.. נשתמע; נחום

Nahoum

New member
יום חמישי הבא שעה 20:00.

תרשמו לפניכם את התאריך. עמיר יבוא להתארח בפורום שלו כאן, ולענות על שאלות הגולשים. אז יום חמישי הבא, 5/8/04 בשעה 20:00 במיוחד בשבילכם, נחום.

boaz101

New member
איזה כיף לנו

צריך לחשוב על שאלות תגיד נחום כמה זמן זה יהיה

Nahoum

New member
../images/Emo8.gif בשמחה... + תשובה לבועז

בועז כנראה שהאירוח של עמיר יתמשך כשעה. כנראה, עדיין לא ידוע, עידכונים בקרוב, נחום.

Nahoum

New member
../images/Emo91.gif - כנסו

חבר'ה, כבר עכשיו אני ממליץ לכם לכתוב את השאלות לעמיר ככה בדף אצלכם, כי מניסיון - שהמועד המיוחל יגיע - הכל יברח מהראש, אז תכינו לכם לעצמכם בדף את השאלות שיש לכם לשאול.
נחום

roii3

New member
../images/Emo79.gifלנחום היקר הודעה דחופה..

רשמתי לעצמי את התאריך, אבל אני לא יודע מה יהיה כינוי של עמיר באותו היום. אם תוכל לענות לי על כך, אשמח ואודה לך אם תענה על שאלתי. כי כמוך וכמוני וכמו כל המשתמשים גם אני מעריץ את עמיר מעומק לבי. בתודה רועי......

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif כך תוכלו לזהות את עמיר

הכינוי שלו יהיה "עמיר בניון"וזה יהיה בצבע ומודגש. אין סיכוי שמישהו יוכל להתחזות אליו - אל דאגה.

gman3

New member
צחוק הגורל....

ה5.8 זהו יום ההולדת שלי והעובדה שאני יכול לדבר עם הזמר האהוב עלי הייתה יכולה להפוך למתנת יום הולדת מושלמת....אבל הגורל ציני כמו שהוא עשה שאני מתגייס יום לפני ב4.8 לצה"ל מה שבעצם מונע ממני את התענוג. בכל מקרה...אני סמוך ובטוח ששאר משתתפי הפורום יצליחו להביע את כל הרגשות וההערכה שאני חש כלפי היוצר הענק הזה. נ.ב בקשה קטנה,מישהו יכול לשאול את עמיר בשבילי על מי נכתב השיר גולן?

boaz101

New member
מתבאס בשבילך אח שלי

ואל תדאג הפורום יעניק לו מספיק אהבה רק חבל מאוד שעד שקורה ונחום המלך מצליח להרים את זה סוף סוף אז לא תוכל להגיע אבל איך שאתה מתגייס תנסה לדבר עם המפקדים שיהיו לך ותסביר להם שזה היום הולדת שלך יכול להיות מאוד שהם יבינו

Nahoum

New member
תבקש מהם שיחרור ליום הולדת....!

תגיד להם ליום הולדת וכל זה.. בכל מקרה, גם אין לא יתנו, אני מאמין שכן, אבל אם לא, אנחנו נעביר לעמיר את האהבה של כל אחד ואחד ממכם.

1מ ש ה

New member
../images/Emo49.gifל-gman3

אז קודם כל אני מצטרף לברכות והאיחולים,שיהיה מזל טוב גם ליום ההולדת וגם לגיוס,תסתכל על הצד החיובי שבע"ה ביום ההולדת של גיל 21 תהיה כבר אזרח,בכול אופן רשמתי את השאלה שלך,ואם נחום הגדול לא יספק לך תשובה עד אז אני מבטיח לך שאשאל אותה בשמך

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif הצעה לחבר'ה כאן..

הצעה שלי, ושל כמה חברי מהפורום, הכינו שאלות מראש, תכתבו אותם כבר מיד, שתהיו מוכנים. כדי שהשאלות לא יברחו לכם מהראש באותו הרגע - :) שבוע טוב נחום

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif - הערה!!

חבר'ה, ביום המפגש, משעה 20:00 מומלץ לרענן את הפורום כל כמה דקות, כדי לראות הודעות חדשות. ריענון העמוד יבוצע על ידי לחיצה על מקש הF5 במקלדת (שורה ראשונה למעלה) שבוע טוב, נחום

למעלה