יום חמישי בערב.

tvrui10

New member
יום חמישי בערב.

יום חמישי בערב . אני חוזר מהסופר עייף ועצבני. מאז שהתחילו בסופר שלנו מבצעי טעימות ,אני הולך לקניות לפני הארוחה וכל פעם מופתע לטובה משפע המטעמים שאני זולל שם. היום לא היו טעימות ! כך שאני עייף ומורעב כמו עדר סוסים . - ערב טוב ! (זה היה ראובן השכן מקומה ב`). - ערב טוב,מה נשמע ? אני משיב בעייפות - טוב שאני פוגש אותך ,כבר זמן רב שרציתי להיכנס לשאול אותך משהו אבל אישתי לא נתנה לי. - היא צודקת ,הייתי די עסוק לאחרונה בכתיבת ספר שירה (שיקרתי ללא נקיפות מצפון). - רק שאלה קטנה : תגיד לי ,יש עכשיו פרסומות למכשיר v.o.d - נו? - מה זה v.o.d ? - זה מכשיר שדומה לווידיאו ,אפשר להקליט בו תוכניות שאתה מחמיץ. - אבל יש לי ווידיאו ,לכולם יש,אז בשביל מה לקנות? - תראה ,יש לו תכונות נוספות ,אתה יכול למשל,להקפיא את התמונה במסך. - בשביל מה צריך להקפיא תמונה !? - נניח שאתה רואה כדורגל בטלוויזה ,ואתה מת להשתין, אתה מקפיא את התמונה , הולך וכשאתה חוזר,השידור ממשיך מאותה נקודה. ( הוא תוקע בי מבטי בוז בלתי מוסתרים) - חשבתי שאתה בחור חכם . - מה עשיתי ? אני שואל בעייפות - אתה באמת חושב שאני אאמין לך, שהשופט יפסיק את המשחק, כולם ימתינו בשקט עד שאסיים לעשות פיפי ?! - אתה יודע , עכשיו כשאני חושב על זה ,גם לי זה לא נראה הגיוני, בוא תעזור לי לסחוב את השקיות,אני אחשוב על תשובה יותר הגיונית.

jozefin3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחח

אין כמוך איש, גם שאתה עייף ושבע לאחר טעימות........אתה חושב נכון
יש v.o.d שזה ערוץ לתוכניות שונות סרטים וכו' ב - HOT ויש d.v.d ששם באמת אפשר להקפיא תמונה באמצע סרט
סתם לידע כללי

למעלה