טוב, סתמי ת'פה כבר. ילדה מטומטמת!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/12/03 #33 די נו בסוף אני עוד באמת עלולה לחשוב שאני מטומטמת מרוב שאכפת לי מה אתה אומר.
S Status Apilepticus New member 12/12/03 #35 דסי, יפאג! עזוב אותה! מה היא עשתה לך, זו זכותה המלאה להגיב לכל מה שהיא רק רוצה... אם לא נאה לך, פתח שירשור חדש!
דסי, יפאג! עזוב אותה! מה היא עשתה לך, זו זכותה המלאה להגיב לכל מה שהיא רק רוצה... אם לא נאה לך, פתח שירשור חדש!
C CatchMeToo New member 12/12/03 #37 שתגיב אבל שתפסיק לרדת כבר על כולם! זה מעצבן אותי, אין לה שום דבר טוב להגיד! וחוץ מזה גם אם אני אפתח שירשור חדש גם שם היא תגיב, אין לה חיים.
שתגיב אבל שתפסיק לרדת כבר על כולם! זה מעצבן אותי, אין לה שום דבר טוב להגיד! וחוץ מזה גם אם אני אפתח שירשור חדש גם שם היא תגיב, אין לה חיים.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/12/03 #39 מי ירד עליך?! סתום ת'פה כבר, תפסיק לחשוב שכל הודעה שלי קשורה אליך! אתה לא מעניין לי את קצה הנעל, אנלא מגיבה להודעות שלך ישירות, אתה הומו, שתוק.
מי ירד עליך?! סתום ת'פה כבר, תפסיק לחשוב שכל הודעה שלי קשורה אליך! אתה לא מעניין לי את קצה הנעל, אנלא מגיבה להודעות שלך ישירות, אתה הומו, שתוק.
י י ל ד ירוק New member 12/12/03 #46 אם היית שותה גם מים זה לא היה נורא התעוררתי בתשע עם אנגהובר המשכתי לישון,ישנתי כמו תינוק,באחת בצוהוריים התעוררתי כאב הראש נעלם,אבל הרגשתי קצת מוזר...
אם היית שותה גם מים זה לא היה נורא התעוררתי בתשע עם אנגהובר המשכתי לישון,ישנתי כמו תינוק,באחת בצוהוריים התעוררתי כאב הראש נעלם,אבל הרגשתי קצת מוזר...
O ofrikit New member 12/12/03 #12 הממ... הסיפור דיי דוחה! ואתם הומואים לגמריייי אבל,הוא לא נשמע אמיתי במלואו