שלום בבנות שלי!!!!!
מה ניש חברות? הרבה זמן לא כתבתי אבל קראתי כל הזמן. לא רציתי להשוויץ ולגרום אי נעימות לאחרים אבל אני עכשיו צריכה בשבילי לשתף אתכן: אני עוברת תקופה נפלאה מאז שחזרתי מיוון מקבלת כל הזמן מחמאות בלי סוף,אוהבת למדוד בגדים,אפילו את שלי ה"ישנים".....ולפני שבועיים מילאתי 4 שקיות ענקיות עם בגדים גדולים ומסרתי לצדקה....הייתי בעננים.אני נכנסת למידה 44-42 במכנסיים וגם בחולצות. אני שהייתי מידה 56 לא נשארו לי הרבה בגדים בארון אבל אני גם לא רוצה לקנות חדשים כי אני עדיין יורדת,לאט-לאט אבל יורדת וגם עוד מעט אצטרך בגדי חורף אז אין לי מה לקנות....אני נכנסת לחנויות מתוך הרגל אבל מכריחה את עצמי לא לקנות כי חבל לי על הכסף לא רוצה לבזבז עכשיו שיש לנו הוצאות (בר מצווה ב-15.12) בנוסף לעידכונים:כטיול בר מצווה יסעו בעלי ורון (בעל השמחה )לתאילנד בחנוכה.איפה אני???אני בארץ.למה? כי אני ביקשתי יומיים לאחר חופשת חנוכה לצרף לי לחופש ולא אישרו לי מהעבודה.אני מבינה את המנהל שלי אבל מה זה התבאסתי.....אתן לא מתחילות לתאר.ובמקומי בעלי לוקח את אימו ואת אחייניתו שהיא בכיתה י' כדי שלרון תהיה חברה.................................... אתן לא מתארות לכן כמה אני מקנאה עכשיו שהם כל הזמן מתכננים,מזמינים ועוד מתכוננים לטיול.ועוד בעלי וחמותי היו כבר בתאילנד ואני עוד לא...... זהו מהחזית הזו גמרתי לקטר........ עוד חזיתות (או כמו שאמרתי בהתחלה שהייתי עולה חדשה:חזיות וזונה במקום זקנה!!!!!!!......) ביום שלישי לפני 10 ימים ביום החופשי שלי נסעתי לאישפרו סנטר במודיעין ועשיתי לי יום כיף.המטרה הייתה לקנות חזיה ולהפתעתי ירדתי ב2 מידות וגם בCUP אחד.... בחג יום שני בערב וביום שלישי בצהריים וגם מחר אני מארחת 15 איש לארוחות מושקעות וכמה שקרעתי את התחת שלי יצאו מטעמים טעימים מאד...וכמובן שקיבלתי אין סוף מחמאות על האירוח על הסוכה המקושטת להפליא (לזה לא אקבל CREDIT כי הבנים קישטו והכינו את 99% מזה)התחלתי אחרי יוון להכין את הממולאים של נונה-אמא שלי והם יוצאים משהו-משהוכי הם מתבשלים בתנור אפילו קניתי תבנית PYREXמיוחדת לתבשיל הזה.... בנוסף ניסיתי כמנה אחרונה משהו מיוחד בהפתעה: סופלה גבינה דיאטטתי של קרין גורן-מתכון מהאינרנט:הרבה עבודה אבל גם על זה קיבלתי מחמאות חוץ מגיסתי שאמרה שיש לו טעם של דניאלה....אני לא בטוחה שזה לא מחמאה...אני לא יודעת.. עוד משהו חמוד זה שיש לי FACEBOOK משלי!!!!כן-כן אני הקשישה יש לי FACE BOOK ואני נורא נהנית מערב יום כיפור שפתחתי אותו יש לי כבר 40 חברים.......וגיליתי שם 4 -5 חברות מימי בית הספר שלי ביוון שלא שמעתי מהן כבר 25 שנים ופתאום הן צצות לי איזה כיף.מי שרוצה יכולה להכנס ולחפש אותי בפרופיל שלי שמתי תמונה מראש השנה השנה ולמי שמכיר אותי מלאחרונה יכולה לראות כמה רזיתי .רק לא כתבתי שום דבר על הניתוח כי הFACE BOOKפתוח לקהל הרחב ואני לא רוצה שאנשים יידעו חוץ ממי שבחרתי לעדכן והם מעטים. זהו חברות סיימתי לבלבל לכן את המוח.תודה למי שקראה עד הסוף.. אנסה לעדכן (למי שאיכפת)לעיתים יותר קרובות אוהבת אתכן מאד מאד חג שמח ג'וליאנה