יום חיול

adr100

New member
יום חיול

אני התקבלתי לסמסטר אביב, מתי יהיה היום חיול שלי? אני פשוט רוצה לטוס לחו"ל, ואני צריך לדעת כמה זמן יש לי (הטירונות ב19 לינואר)

sa6

New member
לי

שלחו ל-12.1, אבל אני בת אז אני משערת ששל הבנים זה ב-13.1...

NetMaster

New member
יום חיול

אם הטירונות ב- 19 לינואר, אז היום חיול אמור להיות באותו יום, או יום לפני, כלומר ב- 18.... ואם אני טועה, אז שמישהו בבקשה יתקן אותי....

שמש27

New member
פייד - סגרנו מעגל !

אתה ענית לפייד. פייד ענה לך. הבנת ? לא ? הנה סיכום: יום חיול לעתודה לבנים שמתחילים בסמסטר אביב יתקיים ב 19.01.03. באותו יום יוצאים לטירונות 02 למשך חודש. יום חיול לעתודה לבנות שמתחילות בסמסטר אביב יתקיים ב 12.01.03 (ותודה ל sa6). טירונות ? לא ידוע עדיין. יופי טופי.

קטעים...../images/Emo8.gif

ת´אמת הייתי די בטוח לגבי הפרטים עד שחבר שלי שקיבל את מכתב הקבלה רק היום(!),התחיל לקשקש לי כל כך הרבה עד שהוא גרם לערעור בטחוני (דבר קשה כשלעצמו) בנושא... פייד!

מתי מסתיים יום החיול ../images/Emo35.gif

תהיתי מתי יום החיול שלי יסתיים (אני מאלה שגרים 10 דקות מהבקו"ם...) אם למישהו יש ניחוש מושכל אנא שתפו אותי (וכן, קראתי את המאמר על זה, ואין שם תשובה עבורי, אז אני אודה למי שיכול לענות לי).

דרור4

New member
התקשרתי ללשכת גיוס...

והם אמרו שמאוחר לסיים זה 4 אחה"ץ. אז אני מניח שרגיל זה ב2-3, לפי הלשכה. השאלה היא האם אתם מאמינים לדיווח הזה. אני מפקפק בכמה שזה מדוייק...אבל אין לי מושג. ליתר בטחון, ויתרתי על העבודה לאחר מכן.

Aphophis

New member
פיווו

אני צריך להליף את השעה לשיעור נהיגה דחוף. :) שכחתי על היום חיול ויש לי שיעור ב16:00 :( שיט!

שמש27

New member
בטל, בטל השיעור... ../images/Emo13.gif

כעיקרון יום החיול עצמו, שזה בסה"כ לעבור את כל שרשרת החיול מצד לצד, הוא די קצר משהו כמו שעה-שעתיים-שלוש. א-ב-ל, יש גם הרצאונת וסרט, חתימה על החוזה, תורים אינסופיים, ארוחת צהריים, כמה מאות אנשים וקצת באלגן, ולכן: אפשר לסיים בשתיים-שלוש-ארבע, ואפשר גם בשש-שבע. לא עזרתי, מה ?

NetMaster

New member
או שפשוט דוחים בכלל

נראה לי שהכי כדאי לך לבטל את השיעור וזהו.... עם הצבא הזה אתה יכול לדעת מתי אתה מתחיל (וגם זה לא תמיד), אבל אף פעם לא מתי אתה בטוח מסיים....

Aphophis

New member
אז זהו

שיש טסט שלישי ביום ראשון ואני מאוד רוצה לעבור.

NetMaster

New member
שיהיה בהצלחה!

אה, אז זה כבר משהו אחר, צודק. בהצלחה בטסט!

Aphophis

New member
תודה לשניכם

הפעם אני מקווה שלא יהיו דוסים על הכביש (פעם שעברה נכשלתי כי התקרבתי יותר מדי לרוכב אופניים שנסע במקביל אלי, קרוב מדי זה בערך מטר).

למעלה