יום חדש

יום חדש../images/Emo42.gif

בוקר אור לכולם!!! יום חדש בפתח. מאחלת לכם יום נחמד ועליז אני עולה על ערסלי לנמנם קלות ומי שיפריע למנוחתי דמו בזנבו!
לא לשכוח לחייך היום!!! רק טוב!!!

RomiVais

New member
יום נפלא לכולם.. ../images/Emo42.gif

וגחלילית - חלומות פז..
גם אני רוצה לישון...

../images/Emo42.gif בוקר של תקוות חדשות....

סופה"ש שמציץ מהחלון... מחייך לי את היום... מצרפת מצגת יפה כדאי לחזות בה במסך מוגדל F11

אממממממממממ

נמנמתי לי קלות והופ לעבודה אני עפה לי אולי עוד אספיק בדרך לאסוף צוף לפשטידת הערב יום נחמד לכווווולם רק טוב!!!

רינה 30

New member
מה לעשות כאשר

אין לי טיפת זמן בשבלי? מאחר ולא היה לי זמן להכנס לכאן בבוקר. אברך אותכם בבוקר צוהוריים טובים לכולם!! אני קצת מתקשה להבין איך בדיוק את טסה ממקום למקום. לי יש רכב אבל אני לא מסוגלת לעוףףףףףףףףףףף המשך ערב מצויין לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!

רינהלהההההה

אם אין לך זמן לעשות אל דאגה! החלון של המטבח תמיד פתוח ותמיד אפשר למצוא תופינים שונים במקרר וצלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים על השיש במטבח. ומה הכוונה אין לך מושג איך אני טסה?! יש לי כנפיים!!!
שולחת לך טעימה של פשטידה לערב רק טוב!!!

רינה 30

New member
THANKS על עוגת השוקולד.

גם כאשר אני לא חסידה של שוקולדים. ועל הפשטידה אני לא מוותר. אפשר להלוות אי אותם כאשר אני חוזרת מהעבודה את יודעת, רק לקפץ מעל הפקקים. כך אני יכולה לחסוך לפחות 20 דקות ביום!

רינלהההההההההההה

שולחת לך זוג כנפיים. לא מבטיחה שהן תעבודנה, את יודעת זה לקוח שנים על גבי שנים לימוד הטיסה ולכן אם לא יעזור אשלח לך את צוות השפריריות שייקלו עליך את ההגעה רק טוב!!!

למעלה