אצלי הכל בסדר! תודה ששאלת. סופטי האם ביקרתם כבר בעולם המקביל? ולא של אלי.
S softy New member 3/3/02 #21 אצלי הכל בסדר! תודה ששאלת. סופטי האם ביקרתם כבר בעולם המקביל? ולא של אלי.
א א י ל ה New member 3/3/02 #22 אצלי אצלי אגואיסטים כולכם, רק על אצלכם אתם חושבים. מי בא אצלי? א (י) (צ) ל ה
ז זיוי בת New member 3/3/02 #24 אצלי אצלך אצלכם מה זה משנה העיקר, יהיה כיבוד? זיוי [באצ[ט]לה של שמחה]
א א י ל ה New member 3/3/02 #25 את אני מסתכלת בשעון ותוהה למה את לא אצלי. ואתה, מזה זה, העולם המקביל הזה? ולא אלי. א י ל ה לי ולך שיר וברכה
את אני מסתכלת בשעון ותוהה למה את לא אצלי. ואתה, מזה זה, העולם המקביל הזה? ולא אלי. א י ל ה לי ולך שיר וברכה
ז זיוי בת New member 4/3/02 #27 נ.צ נמצאת בין רחובות לראשון לציון. זה בדוק. אפי? התמקמת? זיוי [מוצאת גם כוכבים בשמים]
א אפי לוג New member 4/3/02 #28 נ.ז. את בפתח תקוה? עד שם מגיעה ההתמצאות הטופוגרפית שלי. את גם מחזירה אהבות ישנות?
ז זיוי בת New member 4/3/02 #29 מחזירה כל מה שזז. כולל דברים שלקחתי בלי רשות. פתח תקווה? אלוהים שישמור. זיוי [פותחת גם תקוות וגם ת´פה]
מחזירה כל מה שזז. כולל דברים שלקחתי בלי רשות. פתח תקווה? אלוהים שישמור. זיוי [פותחת גם תקוות וגם ת´פה]
א אפי לוג New member 4/3/02 #30 זיווש תבואי אצלי אחורי הפורום אני אסביר לך למה לפעמים לא כדאי להחזיר דברים שזזים... רואים לך את השקד השלישי
זיווש תבואי אצלי אחורי הפורום אני אסביר לך למה לפעמים לא כדאי להחזיר דברים שזזים... רואים לך את השקד השלישי
ז זיוי בת New member 4/3/02 #33 אפי אחורי הפורום יוצא אחרי שתיים בלילה? זיוי [איך מגיעים לפתח תקווה?] )
א אפי לוג New member 4/3/02 #35 מאיפה את מביאה את השעות האלה? בשעות הקטנות של הלילה אני עסוקה בסריגה. אבל, תבואי. תעלי לי עיניים. סופטי, אולי אתה יודע, איך באמת מגיעים לפתח תקוה?
מאיפה את מביאה את השעות האלה? בשעות הקטנות של הלילה אני עסוקה בסריגה. אבל, תבואי. תעלי לי עיניים. סופטי, אולי אתה יודע, איך באמת מגיעים לפתח תקוה?
S softy New member 4/3/02 #32 היי אפי זו פעם ראשונה שאנחנו גומרים ביחד.......... סופטי ומאידך זיל גמור