יום חדש הגיע

רויטלי28

New member
יום חדש הגיע

חייבת לשתף בהירהוריי

אתמול הייתי באסיפת הורים של הבכור, כיתה ב', מורה חדשה לו ולנו,
הרגשתי קצת בהטפת מוסר ותדריך להורים כיצד לגדל ילדים
היא דיברה המון על הרגלי שינה ואכילה, תשומת לב וזמן איכות לילד- כל מחלות הדור ההורים הנוכחי
שאוהב מאוד את ילדיו ומשקיע בהם "לא נכון"
הקדישה הרבה זמן להחמיא לעצמה

משהו היה לי עקום בכל זה
וזה לא רתם אותי לאווירת שיתוף פעולה למען ....
זה עשה לי קצת אנטי

לא מתאים קצת לאווירה הסלחנית לפני ראש השנה וימי אלול
אבל היה לי פיכסה
היום עוד אסיפה של גן חובה - מר סנדוויץ'

hell cen be fun

New member
גם לנו אסיפת הורים

וגם אני שונאת להרגיש שבאים לנזוף בי, זה בטח לא יגרום לי לשתף פעולה.

היום אני עייפה מתה. הלכתי לישון מאוחר אתמול (23.00
)

מוכר...

אני משתמשת לצורך כאלה בשתי אוזניי - נכנס ומיד מוציאה מהאוזן השניה

גם אצלנו הייתה אתמול אסיפת הורים. לשני הגדולים, חלקו שרירותית מא-ג ומג-ו כך שטכנית הייתי אמורה להיות שם מ17:00 - 20:00.

היה ניסיון להיות זוגיים לרגע ולפחות להספיק את הסוף, אבל זה כמובן לא צלח, אז ויתרתי על התענוג של להשאיר את שלותם בבית ולקחת איתי את הבננה (שמתוקף גילו שכח שיש אופציה כזו של לשבת יותר מ20 שניות במקום אחד) לחירפון מוחלט של כמה שעות.

אני ממש לא מאלה שמתלהבים מאסיפות הורים ופטפוטים אינסופיים של מנהלות יועצות ומורות (שאת טיבן אני כבר יודעת) אבל דווקא הפעם היה לי נורא חשוב להיות שם. ולו כדי להשמיע את קולי הרם ואת כל מה שיש לי לומר להם לפחות בענייני הסעות והתקנה הדבילית שקובעת שאסור לכתוב בחוברות עבודה יותר - חלם!!!!!!!!!!!!!!!!

אז לא, אני אצטרך להמשיך לקטר לעצמי.

היום אסיפת הורים לפיץ.

כבר אמרתי שאני שונאת אסיפות הורים???

יוליה323

New member
סיימתי עם הקניות לחג

עוד יום של סידורים וקניות נגמר...

מקווה שלא יצוץ משהו חדש בפתח.

גם אני אתמול הייתי באסיפת הורים של הקטן בגן 3. שעתיים + של דיבורים. זה היה מתיש מאוד.
ביום רביעי, עוד אסיפה...

אמאבולי

New member
איזה קניות, של מצרכים? כולל טריים?

בשרים, כל הקפואים וחד פעמי- כבר קניתי,
אבל מתלבטת לגבי הפירות והירקות-
מצדחד ממש, אבל מממממש לא בא לי לעמוד בתורות של יום שישי.
מצד שני- לקנות הכל ברביעי ולקוות שזה יחזיק טרי עד יום ג' הבא?!
מה אתנושות?

יוליה323

New member
פירות וירקות אני קונה כאן במכולת המקומית

ביום חמישי. מביא סחורה טריה. וזהו.

סליחה על השאלה,
למה חד-פעמי??

אמאבולי

New member
כי יש מיליון ארוחות, ואורחים ברובן

ולא בא לי שהאיש יבלה את רוב זמנו בשטיפת כלים.
אז לערב הראשון שבו צפויים מלא כלים וכולם עייפים נורא, החלטתי שאוכלים בח"פ.
יודעת שזה לא אקולוגי.

shmupie

New member
קונה בשישי

ומתפללת דיחזיק מעמד. במילא אין אין מצב ללכת עם שתיהן לסופר לבד....

אמאבולי

New member
אתן כאלה רציניות כולכן עם ההתייצבות באסיפות!

כלכבוד!
אני מוכרחה להודות שאחרי ששנה אחת הגננת (שהיתה אז של ג'וניור) הושיבה אותנו שעה לשמוע על "סממני הגיל", כולל מה שאת קוראת תדריך להורים- לאסיפה הבאה (כשהיא היתה גננת של בולית) כבר לא הגעתי. ליתר דיוק- כמעט אפאחד לא הגיע- היו 6 אמהות אאל"ט. היא קיבלה על הראש מהמנהלת על האסיפה המשעממת להפליא, ושמעתי שהיא שינתה את התוכן לגמרי. מבחינתי אני באה לאסיפה כדי לשמוע עליה (גננת או מורה, לא משנה) על ההרכב הספציפי של הגן/הכיתה, תוכניותיה לשנה וכו'. דברים כלליים, הרגלי שינה ומה ילדים בגיל הזה עושים או לא עושים- אני יכולה (אם ממש יתחשק לי ) לקרוא באינטרנט..

אסיפות כלליות בבי"ס שכוללות יועצת ומנהלת- לא זוכרת שהיה לי פעם, מלבד כשהכנסתי לא'. אבלולי היה ולא הלכתי?!

אמאבולי

New member
יום חדש הגיע.. לסיומו...

(נשארה לי שעה לשנ"צ וזהו הספקים להיום...)
האוטו אחרי טיפול 10,000
אני עם חולצה חדשה, וסריג חדש
כלים חד פעמיים יפהיפהיים לערב החג הראשון (מפיות ורודות עם נקודות לבנות וכל השאר בהתאמה)
השלמות סופר אחרונות (לא כולל דברים טריים, ראו דילמה שם, שם)
ביקור במשתלה הניב כמה שתילים חדשים שמיועדים לרענן את העציצים בפנים ובחוץ! מתה על זה!
ורק לאישלי לא מצאתי שומדבר.

little s

New member

חייבת לשתף...

לקחתי את הבכורה לבדיקות לקראת טיפול אורתודנטי. כבר מזמן. מרחנו את זה על פני המ-ון זמן. בפעם האחרונה קיבלנו תכנית טיפולים במחיר מטורף, כמובן שהכל בשפת המקום שאנחנו לא דוברים שוטף ובטח לא קוראים ברמה של טיפולים... והיה כתוב שיש משהו לא צפוי. לא הבנתי, המזכירה של יוד לא חכמה גדולה ולא התעמקה ולא תירגמה כמו שצריך. נכנסתי ביום שישי למרפאה לשאול מה הסיפור, וקיבלתי הסבר מבהיל... יש ניב אחד שצומח, במקום כלפי מטה - באלכסון. וזה מסכן את השיניים הקדמיות האחרות, כי שן כזו יכולה להרוג את השורשים של השיניים הקדמיות האחרות. כך שמטיפול אורתודנטי מאד יקר אבל די סטנדרטי, עברנו לסמטוכה של מנתח דנטלי (שצריך למצוא אותו, ולקבוע תור וכו') והכל דחוף דחוף דחוף, מסתבר... אמאל'ה כבר אמרתי? גברת בת מצווש כמובן ייללה קצת מהפחד. לא מאשימה אותה, גם אותי זה מבהיל... צריך ללכת לניתוח, להרכיב מין 'ידית' על השן הסוררת, ואז לחזור לאורת' שתחבר אותה למתקן בפה שימשוך אותה למקום... בקיצור, צריכה להרגע.

מאיפה זה בא לנו????

mimor2

New member
בהחלט

יכולה לשתף אותך שהלכתי עם הילדים לפני זמן מה לבדיקה שגרתית אצל רופא השיניים. צילומים וכו'.
הרופא ראה משהו מוזר בקדמת הלסת העליונה אצל הבן והפנה אותו לצילום פנורמי.
בצילום הפנורמי נצפו בבירור שתי שיניים עודפות!

קרי - חוץ מהשיניים שהילד צריך - יש לו עוד שתיים - מוטציות - שעלולות לפגוע בשיניים ה"רגילות".
אורתודנט הציע לחכות ולראות איך זה מתקדם.
בוקר אחד מר בחור בא אליי ואומר לי "אמא, אני חושב שהשן העודפת צומחת לי!" והצביע על אמצע החך העליון. ואכן - בצבצה לה שן לבנבנה באמצע החך!
טיסה לרופא שיניים, עקירה כירורגית מהירה, שן מעוותת לחלוטין (כי היא בכלל לא אמורה להיות שם) ועכשיו נשארנו עם שן עודפת אחת, שאלוהים יודע מה יהיה סופה...

קיצר - מנפלאות השיניים של הילדים.

ולגברת שלך -
- מקווה שיעבור לה בקלות. (וגם לך...
)

נ ט ש ה

New member
לא כיף בכלל!

מה שכן, אח"כ לילדים שעוברים הכי הרבה טיפולים יש את החיוך הכי יפה...

hell cen be fun

New member
אם הם לא שוכחים את הפלטה שלהם...

וכה יעיד החלק התחתון של הלסת שלי.
אני ממליצה על פלטה קבועה. קצת יותר יקר אבל שווה את זה.

hell cen be fun

New member
אני עברתי את הניתוח הזה

זה כואב ביום יומיים הראשונים, אבל תהיי לידה עם אופטלגין והרבה מנוחה וזה יעבור. אח"כ זה רק נראה כמו גשר.

בהצלחה...

little s

New member
באמת?

וזה לא נורא נורא כואב שבוע? זה נשמע מפחיד בטירוף...

אני יודעת שאח"כ לא רואים, כלומר זה נראה כמו גשר רגיל. בשלב הזה הכל גם יהיה רק בפנים, את הקוביות שמים רק מאוחר יותר. כנראה ששלב זה כבר יהיה בארץ....

ותודה על העידוד :)

hell cen be fun

New member
האמת?

זה כואב ממש בימים הראשונים בגלל זה אמרתי אופטלגין (למרות שהיא קטנה..)
הניתוח עצמו נעשה בהרדמה אז זה לא נעים כי בכל אופן מחטטים לך בחניכיים, אבל לא כואב.
זה כואב רק שההרדמה נעלמת ואז תהיי מוכנה לבכי כי זה כואב אבל אל תגידי לה, רק תהיי מוכנה עם כדור, או סירופ, כשהיא תתחיל להרגיש כאב קל, אל תחכו שזה יתחיל לכאוב!
(אני חיכיתי, גם חשבתי שאני גיבורה וגם אני לא סובלת כדורים ובסוף בכיתי על זה.)
אני ממליצה אם אפשר לעשות את הניתוח בחמישי ככה שבסופ"ש היא בבית גם ככה.

ד"א אם יש לך שאלות על בעיות שיניים עברתי בערך הכל:
גשר- צ'ק
לסת בעייתית- צ'ק
שן כלואה- צ'ק
ציסטת שומן מכוערת (שעכשיו צריך לנתח שוב ואני פחדנית)- צ'ק.

נ ט ש ה

New member
אני מפספסת אחד כזה בדיוק ברגעים אלו

הייתי באסיפה אתמול (החתיך הגיע בשניה האחרונה להחליף אותי, אחרי שהבטיח שהוא מגיע לערב רגוע..) והיה מזעזע.
יש אצלנו כמה אמהות פשוט סתומות (הן סרוב לקחת את הילד לאחר טלפון מהגננת שהילד משלשל. הרכזת גנים הייתה צריכה לאיים עליהן שהיא שמה להן את הילד על המרדכה אם הן לא באות לקחת את המשלשל הקטן הבייתה מיד..)
הרגו אותי.. (בעיקר כי אני עם 2 משלשלות לסרוגין כבר 5 ימים...)

אבל הערב לא הצלחתי למצוא ביביסיטר והקרפוצה מעוכה על הספה ולא רציתי לעשות אינטרקום...
אז לא נורא. את הכרטיס ברכה לקרפוצה נכין בבית.

רויטלי28

New member
שלנו בוטלה ברגע האחרון

תסלח לי הגננת שלא מרגישה טוב (רפואה שלימה כמובן)
אבל לי זה בא בטוב
לא מצאתי בייביסיטר ולא ממש היה לי סבלנות וכח להכיל עוד...

למעלה