יום חדש, בוקר טוב לכם,

אנפה2

New member
יום חדש, בוקר טוב לכם,

מאחלת לכולם יום נפלא, הרבה בריאות שמחת הגוף ושמחת הנפש,

בוקר טוב גם ממני, ../images/Emo140.gif

גם היום רוב היום אני מחוץ לבית, אז להתראות בערב, ובינתיים שיהיה לכולנו יום נהדר, למרות הקור הזה שבחוץ.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם, בוקר טוב לרוקסן../images/Emo23.gif

שלום כולם,
מקווה שיהיה לנו יום של בריאות בגוף, בריאות בנפש ובריאות בהרגשה. רוקסן בתוך הגשם הכבד והקור המקפיא דיברה על הליכה בבוקר. פתחתי בבוקר עין תורנית ונשארתי במיטה. הבוקר התקשרו אלי מצוות הצועדים ושאלו מדוע אינני באה (יש לנו נקודת מפגש בגן ציבורי שם אנו מתעמלים וממתינים למאחרים), היה לי לא נעים, הכנסתי רגליים במכנסיים הפוכות ורצתי לצעוד. מה זה נהניתי!!! בכלל לא היה גשם, זה היה רק בדמיוני במיטה. אמרתי לחבר'ה שלא יברחו לי מחר כי אני באה. ממליצה בחום, או נכון יותר מצטרפת להמלצת רוקסן, זה כיף. הגוף לועג לטמפרטורה שסביבו, מתחמם ומספק לנו את מנת החום ובעיקר מצב רוח בכמויות.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל חבריי הפורום ../images/Emo24.gif

שלום כולם
ראשית כמה מילות מנהלה. ההודעה של תפוז שדוביק התחבר אליה, היא הודעה שמוחקת את עצמה תוך מספר ימים. ברגע שהודעת תפוז נמחקת, היא מוחקת גם את כל ההודעות שמתחתיה, לכן אל תשתרשרו להודעות הכתומות האלה, ולא אל ההודעות שכבר התחברו להודעות תפוז. מי שלא איכפת לו שהודעתו תימחק לאחר מספר ימים יכול להשתרשר, אני רק רציתי ליידע אתכם. גם רציתי לספר לכם שההרצאה עליה דיברתי הייתה משהו שלא מן העולם הזה, כבר מזמן מזמן לא נהניתי ככה. הדמות של רפאל הלפרין, משולב בתוך התקופה ההסטוריה שלה והרכילות שבה בתוספת שקופיות מאותה תקופה, עשה את ההרצאה. לילה טוב, ולהתקרא מחר.

למעלה