יום חביב...:)

lulla b

New member
יום חביב...:)

היה היום בהרצליה יום מאוד נחמד. נפגשנו בסניפנו הקטן בבוקר ולאחר כמה זמן שעשינו דוכנים ארזנו אותם ועברנו לחלק פליירים בפיתוח. לאחר מכן אחרי שהלכנו לאכול(כרגיל...) התחלנו והקמנו צומת בצומת הסירה. לאחר פיצול שהיה לנו לשתי קבוצות - אחת בעיר עם דוכן והשנייה נשארה בצומת וחיקתה לאוטו מרצ עם פולריגים וחומר, הגיע האוטו מרצ ואיתו פולריג גדול שנתלה ע"י שתי אנונימיות על מגדל המים בכניסה לעיר(הידוע בכינויו "הרצל"...) ולאחר חזרתן התחלנו להתקפל משם תוך כדי צעקות נוער "צומת" שהורדנו להם שלטים(לא נכון!). כשהתחלנו להתפזר הגיעו עוד אנשים מנוער "צומת" והתחילו לריב עם אחד הפעילים שלנו, לדניאל שלום. ולאחר מכן עידן יצא מהאוטו ובא להפריד. איך שהם "עלו" על עידן הגיעה המשטרה והפרידה ביניהם. מזל שהייתה משטרה באיזור...

lulla b

New member
הוא לא

מדריך רע... הוא טוב... אם הוא לא היה מגיע אז אנחנו אוליי היינו בבי"ח ולא היינו תולים על הרצל פולריג...

high hopes

New member
יום מטורף ללא ספק

אבל כיף כרגיל :) ועלמה, אני חייבת לדבר איתך. את חייבת להפסיק לפלרטט עם אנשים כשאת נותנת להם פלייר!!! (והמבין יבין..) היינו היום גם בפעילות מתופפים (!?) או מה שזה לא היה בפיתוח, זה היה ממש נחמד. רק אור ואהבה! :)

../images/Emo8.gifלמה שני?

זה יכול לעודד אותם להצביע לכיוון. בבחיורת 99 היו כמה שהציעו להצביע ברק אם אני אצא איתם בערב, והצעתי באיזהשהוא שלב להביא דף, כדי לרשום עליו את כל המספרי טלפון שאנשים נתנו לי בצמתים.

למעלה